FLIR T500-serie ontvangt 'Red Dot: Best of the Best' 2018 Award

5 juli 2018 Bron: Mepax
FLIR T500-serie ontvangt 'Red Dot: Best of the Best' 2018 Award
Professionele serie warmtebeeldcameraīs van FLIR wint hoogst mogelijke Red Dot-prijs voor productontwerpFLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) heeft vandaag bekend gemaakt dat de FLIR T500-serie is uitgeroepen tot 'Red Dot: Best of the Best'-winnaar voor 2018. De 'Red Dot: Best of the Best' award wordt toegekend aan baanbrekende productontwerpen. Het is de allerhoogste onderscheiding voor topproducten in hun categorie. Met de T500-serie wint FLIR voor het tweede opeenvolgende jaar deze prijs voor een uitstekend productontwerp. Het voorgaande jaar viel deze eer namelijk al te beurt aan de uitzonderlijke professionele instrumenten uit de FLIR Exx-serie.

De FLIR T500 is een robuuste en hoogwaardige warmtebeeldcamera, gevat in een doordachte ergonomische vormgeving. De binnenkant van licht magnesium en het 180˚ draaibare optische blok maken urenlang comfortabel gebruik mogelijk. Het barstbestendige Dragontrailģ-touchscreen is bovendien zelfs onder de zwaarste omstandigheden veilig te gebruiken.

FLIR T500-serie ontvangt Red Dot: Best of the Best 2018 Award
Naast het bekroonde topontwerp onderscheidt de T500-serie zich ook door allerlei geavanceerde functies, die stuk voor stuk zijn ontwikkeld met professioneel gebruik in gedachten. De laserautofocus maakt snelle, nauwkeurige metingen mogelijk, terwijl FLIR Vision Processing IR-resolutie, MSXģ en UltraMax-beelden combineert tot een gedetailleerd, helder warmtebeeld met zeer weinig ruis.

De bekroonde FLIR T500-serie is vanaf nu verkrijgbaar via de gevestigde distributiekanalen van FLIR. Meer informatie of een demonstratie aanvragen? Ga dan naar www.FLIR.eu/T500series

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo