FLIR introduceert industriŽle stroomtang met warmtebeeldcamera

20 december 2017 Bron: Flir
FLIR introduceert industriŽle stroomtang met warmtebeeldcamera
Flir introduceerde onlangs de Flir CM275 industriŽle stroomtang met warmtebeeldcamera: een krachtige tool voor inspectie, probleemoplossing en diagnose die warmtebeeldtechnologie combineert et elektrische metingen. De Flir CM275 laat elektriciens hot spots en kortsluiting lokaliseren en maakt de inspectie en het onderhoud van fabrieksapparatuur en -faciliteiten veiliger en efficiŽnter.

Flir's IGMô (Infrared Guided Measurement) zet warmtebeeldtechnologie in om gebruikers visueel te begeleiden naar de exacte locatie van een probleem, door knelpunten sneller en efficiŽnter te detecteren. Bluetoothģ maakt directe communicatie met de Flir InSiteô professionele workflow management app (optie) mogelijk en het robuuste design maakt deze stroomtang geschikt voor zware werkomstandigheden.

FLIR introduceert industriŽle stroomtang met warmtebeeldcameraFlirís nieuwste 600 A AC/DC stroomtang heeft een warmtebeeldresolutie van 160x120 (19.200 temperatuurmetingen) om probleemgebieden snel aan het licht te brengen. De stroomtang heeft diverse meetfuncties, een smalle klem, geÔntegreerde werkverlichting en een scherm dat ruim 40% groter is dan het voorgaande model. De geÔntegreerde dataopslag is beschikbaar voor 10 sets 40K scalaire metingen (100 beelden) met opzoekfunctie voor het bekijken van gegevens.

Flexibele batterij-opties: long-life Flir TA04 Li-Poly oplaadbare batterij en/of standaard AA-batterijen. Een ďno-toolĒ batterijcompartiment zorgt voor het snel en eenvoudig verwisselen van batterijen. De CM275 heeft een garantie van 10 jaar op zowel het product als de warmtedetector.

De Flir CM275 is nu verkrijgbaar voor Ä699 (excl. btw) via de gevestigde distributiepartners van Flir en de Flir.com store. Ga voor meer informatie naar www.Flir.com/IGM-Clamps

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo