FLIR Systems introduceert voordeliger geprijsde warmtebeeldcamera

17 oktober 2018 Bron: Mepax
FLIR Systems introduceert voordeliger geprijsde warmtebeeldcamera
FLIR Systems heeft onlangs bekendgemaakt dat de FLIR ONE Pro-serie wordt uitgebreid met de FLIR ONE Pro LT, een nieuw, voordeliger geprijsd warmtebeeld-accessoire voor smartphones. Deze FLIR ONE Pro LT is uitgerust met veel van de professionele tools en geavanceerde warmtebeeldkwaliteit die kenmerkend zijn voor de FLIR ONE Pro-serie.

De FLIR ONE Pro LT is gebaseerd op de FLIR Lepton-warmtebeeldmicrocamera en bouwt voort op de geavanceerde functies van de FLIR ONE Pro. Een van de belangrijkste tools is de gepatenteerde MSX-beeldverbetering, die warmtebeelden en beelden van een optische HD-camera combineert tot haarscherpe, gedetailleerde beelden die zeer makkelijk te interpreteren zijn. Alle FLIR One Pro-modellen zijn voorzien van de eigen MSX-technologie en VividIR-beeldsignaalverwerkingtechnologie van FLIR, die samen een betere warmtebeeldkwaliteit en helderheid opleveren. Bovendien kunnen gebruikers met de OneFit-cameraconnector (waarvoor het patent is aangevraagd) het apparaat zodanig aanpassen dat ze het aan hun smartphone kunnen bevestigen zonder daarvoor een van de vele populaire modellen beschermhoesjes te hoeven verwijderen.

Verder verschijnt er een nieuwe versie van de FLIR ONE-app, met daarin onder andere tools zoals meerdere spottemperatuurmeters, aangepaste on-screen temperatuurregistratiegebieden, praktische tips om problemen op te lossen en gebruiksscenario's. Dankzij de smartwatch-compatibiliteit met de Apple Watch en diverse Android-smartwatches is het mogelijk om warmtebeelden live te streamen, rond hoeken te kijken en foto's of video's te maken met uw apparaat.

FLIR Systems introduceert voordeliger geprijsde FLIR ONE Pro LT-warmtebeeldcamera"Sinds FLIR in 2014 de eerste FLIR ONE-lijn met warmtebeeldcamera's voor smartphones introduceerde, heeft deze productgroep een grote ontwikkeling doorgemaakt. Inmiddels kunnen professionals uit allerlei beroepsgroepen werken met een gebruiksvriendelijke en betaalbare warmtebeeldcamera die voorziet in hun unieke behoeften," vertelt Frank Pennisi, President, Industrial Business Unit bij FLIR. "De FLIR ONE Pro LT staat voor de volgende fase in onze productontwikkeling: dit model maakt geavanceerde functies zoals VividIR namelijk ook toegankelijk voor professionals met een wat kleiner budget."

De FLIR ONE Pro LT heeft een adviesprijs van Ä 299,00 (ex. btw) en kan vanaf vandaag wereldwijd in de voorverkoop worden gereserveerd voor iOS, Android (USB-C) of Android (Micro-USB) via www.flir.eu/flirone.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo