Een wervelende dans van vlammen

5 februari 2021 Bron: Höfats
Een wervelende dans van vlammen
Vuur is iets bijzonders: het heeft al eeuwenlang een enorme aantrekkingskracht op mensen. Vroeger was vuur noodzakelijk om te kunnen overleven, tegenwoordig genieten we van de sfeer, de warmte en het dansen van de vlammen. Wat nu als je die dansende vlammen kunt vangen en neer kunt zetten waar je maar wilt? Met de Spin van Höfats kan het!

De Spin is een fascinerende vlammenwerveling in een decoratieve glazen cilinder die de warmte en sfeer van vuur in je tuin of in je huis brengt. De indrukwekkende dans van vlammen ziet er niet alleen sfeervol uit, maar geeft ook een comfortabele warmte af. Ideaal voor heldere winterdagen of om in deze dagen wat extra sfeer in huis te brengen.

De Spin: Een wervelende dans van vlammen
Het werkt door een blikje ethanol in de voet van de Spin te plaatsen en deze aan te steken. De werveling ontstaat door drie schotten in de voet die de binnen komende lucht laten draaien en naar de vlam leiden. Door het thermische- en schoorsteeneffect in de glazen buis wordt de vlam vijf keer zo groot zonder enige extra energie. Hij is eenvoudig weer te doven door een afdekplaatje op de vlam te plaatsen. Erg handig bedacht door de ontwerpers. Niet voor niets heeft de Spin verschillende Designprijzen in de wacht gesleept.

Hij is verkrijgbaar in twee verschillende maten in verschillende kleuren. Verkrijgbaar vanaf €119,- bij de betere design- en outdoorwinkels, bijvoorbeeld Fonteyn (NL) en Design Peeters (BE).

De Spin: Een wervelende dans van vlammen

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo