Verlichting

Een streepje led: maak uw woning eigentijdser

Een streepje led: maak uw woning eigentijdser
Mehr Licht! riep Goethe toen hij zijn laatste adem uitblies. Zo liet hij uitschijnen dat hij een kind was van de Verlichting en hij als romantisch rationalist streefde naar harmonie en helderheid. In een verder fase na Goethe, zijn we inderdaad rationeler geworden en dat is onder meer te merken aan onze architectuur die strakker en rechtlijniger oogt. Maar strakheid is geen must voor helderheid en transparantie. Ook niet modernistisch woningen hebben vandaag nog kans om te overleven en zijn deels aan te passen aan hedendaagsheid. Hoe dan wel zult u zich afvragen?

Een puntgaaf plafond is natuurlijk mooier dan een met barsten en scheuren. Keuzes genoeg om plafonds aan te pakken. Hetzelfde voor de vloeren. Plavuizen, parket of een gietvloer, tegenwoordig heeft de markt heel wat in petto. Heel belangrijk zijn de ramen. Bij een renovatie zijn er voldoende opties. Keuze genoeg. Kiest u voor kunststof, aluminium, hout of staal? Voor elk budget is er wel wat. Houd er rekening mee dat u voor- en nadelen tegenover elkaar afweegt. Tenslotte is er nog ledlicht. Het tijdperk dat ledlicht het equivalent was voor pretlicht is allang passé. Led heeft op korte tijd de wereld veroverd en het gaat allicht nog verder evolueren.

Leuke leds

Helemaal Leuk in huis zijn ledstrips. Ze geven licht en accentueren de architectuur, laten muren zweven en hebben onnoemelijk veel branduren en zijn zo flexibel inzet baar. Dat in een notendopje natuurlijk want er zijn nog veel meer mogelijkheden.

Wifi bediening

Bedien al uw Wifi led verlichting met de gratis App voor smartphone en tablet! Beschikbaar voor zowel Apple als Android. Toch liever een afstandsbediening achter de hand? Geen probleem; ook deze kunt u namelijk gebruiken om de Wifi verlichting te bedienen. Extra leuk: al de verlichting is ook nog eens dimbaar. Ook dit regelt u direct via de App en de afstandsbediening. En zo blijven de mogelijkheden maar aanrollen.

Warm wit

Het Wifi led verlichting systeem werkt samen met diverse soorten Wifi lampen, spots en strips. U kunt dus vrijwel alle verlichting in huis vervangen door deze duurzame en fraaie ledverlichting. De lampen en strips zijn verkrijgbaar in RGBW. Dit houdt in dat u naast alle kleuren ook kunt kiezen voor warm wit. Hierdoor zijn ze dus ook erg geschikt als reguliere verlichting en voor als u een keer geen kleuren wilt.

Ledstrips

De multicolor ledstrip is de ultieme sfeerverlichting. Een passende kleur voor elke gelegenheid. U bedient hem eenvoudig met bijvoorbeeld de kleurencirkel op uw afstandsbediening, touch panel of uw eigen smartphone of tablet. Daarmee kunt u alle kleuren mengen. Ook heeft u de keuze uit een aantal programma's, zoals flash en fade.

Verkrijgbaar zijn losse RGB led strips multicolor van verschillende afmetingen waarmee uzelf uw set opbouwt. U start in dat geval natuurlijk met een losse RGB ledstrips en schaft daar de voeding en bediening bij aan. Maar u kunt u ook laten verrassen door de ongekende mogelijkheden van kant-en-klare complete RGB ledstrips sets.

Ook interessant