Een indrukwekkende dans van vlammen voor sfeervolle avonden!

7 juni 2021 Bron: ttp
Een indrukwekkende dans van vlammen voor sfeervolle avonden!
Het moment waar we hunkerend naar uitgekeken hebben is aangebroken: de zomer komt er nu echt aan! De avonden worden weer langer en warmer, dus kunnen we meer tijd in de tuin of op het balkon doorbrengen. Maak de avonden zo sfeervol mogelijk met de vrolijk dansende vlammen van de Spin van HŲfats!

HŲfats - Een indrukwekkende dans van vlammen voor sfeervolle avonden!
De spin van het Duitse designbureau Höfats is ežežn van de mooiste sfeermakers voor in de tuin of in huis. De indrukwekkende dans van vlammen ziet er niet alleen sfeervol uit, maar geeft ook een comfortabele warmte af.

De mooie wervelende vlam ontstaat door een blikje bio-ethanol onder in de cilinder te plaatsen en aan te steken. De houder heeft verschillende schotten die de binnenkomende lucht laten roteren. Door warmte en het schoorsteeneffect in de glazen buis wordt de vlam wel 5 keer de oorspronkelijke grootte. Bio-ethanol is een natuurlijke brandstof die duurzaam is en volledig geur- en rookvrij brandt. De Spin kan daardoor ook veilig binnenshuis gebruikt worden.

HŲfats - Een indrukwekkende dans van vlammen voor sfeervolle avonden!

De spin is verkrijgbaar als tafellamp met een stevige voet of als tuinfakkel. Er zijn twee formaten en de houder komt in 4 verschillende kleuren. Prijs vanaf Ä99,95 en verkrijgbaar bij de betere outdoorspecialsten en online via o.a. bol.com

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo