Een betrouwbaar slotenmaker in Hendrik Ido Ambacht

9 december 2020 Bron: Bouw & Wonen
Een betrouwbaar slotenmaker in Hendrik Ido Ambacht
Je komt soms pas met een slotenmaker in aanraking wanneer je sleutel nog in het slot zit aan de binnenkant van de deur, de sleutel afbreekt of je de sleutel vergeten bent en niet meer naar binnen kunt. Voor slotenmaker Hendrik Ido Ambacht is dit geen enkel probleem. Hij zorgt dat je naar binnen kunt, zonder schade aan je deur en je kunt het bedrijf bovendien vierentwintig uur per dag bereiken. Maar je kunt voor meer zaken bij een slotenmaker terecht.

Werkzaamheden slotenmaker

Bij een slotenmaker denk je al snel aan het beveiligen van je voordeur met anti inbraakstrips en het plaatsen van sloten met het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Slotenmaker Hendrik Ido Ambacht doet veel meer, ook werkzaamheden waar je in eerste instantie niet aan denkt zoals het volledig vervangen van deuren en ramen, natuurlijk in combinatie met veilig hang- en sluitwerk. Wil je de woning eens laten checken op veiligheid, dan kun je dat ook door slotenmaker Hendrik Ido Ambacht laten doen. Zij geven niet alleen advies maar voeren ook desgewenst de werkzaamheden uit. Heb je de pech en wordt je geconfronteerd met een inbraak dan is slotenmaker Hendrik Ido Ambacht snel ter plekke om de schade te repareren of, als het niet anders kan, in ieder geval een tijdelijke maar veilige noodafdichting te plaatsen.

Veiligheid staat voorop

Wanneer een deur niet goed meer sluit kan dit ten koste van de veiligheid gaan. Slotenmaker Hendrik Ido Ambacht hangt de deur opnieuw voor je af zodat de deur weer beter beveiligd is tegen inbraak. Overigens is het slim om dan het deurbeslag te laten controleren en andere accessoires als tochtstrippen en een brievenbusbeveiliger toe te voegen. Zo heb je weer een optimaal functionerende en veilige buitendeur. Wil je graag meer zekerheid plaats dan als extra een deurspion of een camera. Zo weet je altijd wie er voor je deur staat.

Sloten op deuren en ramen

Sloten met het Politie Keurmerk Veilig Wonen kunnen op verschillende punten ingezet worden. Het hoeven niet alleen deuren en ramen te zijn. Ook schuifpuien hebben onderhoud nodig en een slotspray is niet altijd voldoende, zeker niet wanneer de schuifpui al wat ouder is. Slotenmaker Hendrik Ido Ambacht heeft niet alleen de oplossing voor het onderhoud van het slot, ze kunnen uw schuifpui ook extra beveiligen tegen inbraak met een schuifpui balk of een optilbeveiliging en een kerntrekbeveiliging in uw cilinderslot te plaatsen. Hierdoor kunnen inbrekers het cilinderslot niet meer uit uw schuifpui, deur of raam trekken.

Geen wachttijden

Slotenmaker Hendrik Ido Ambacht is snel ter plaatse waardoor lange vervelende wachttijden tot het verleden behoren en de monteur heeft een flinke voorraad sloten en ander bijbehorend materiaal bij zich, of in ieder geval op de werkplaats op voorraad om het probleem direct op te kunnen lossen. Wachten op een bestelling hoeft in veruit de meeste gevallen niet.

Slotenmaker Hendrik Ido Ambacht heeft veiligheid als uitgangspunt bij alle activiteiten die verricht worden. Het is gecertificeerd werk met garantie waardoor je er zeker van kunt zijn dat een vertrouwd en erkend bedrijf de veiligheid regelt en je kunt gebruik maken van een 24-uurs service zonder voorrijdkosten. Zo krijgt je een veilig gevoel over je huis of bedrijf, ook als je er niet bent.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo