Second Home

Duurzame vakantiewoning

Duurzame vakantiewoning
Het leven is tegenwoordig zo hectisch dat naast het werken, het huishouden de kinderen en alle sociale contacten er ook behoefte is aan een periode van rust. Vaak wil je er even tussenuit, maar is dit geen duurzame keuze, omdat je met de auto of het vliegtuig erheen moet. In deze blog lees je daarom alles over ultiem genieten en ontspannen dichtbij huis.

#1. Het begint bij jezelf

Duurzaam leven is iets dat bij jezelf begint. Maak een stap en kies er bewust voor om duurzamere keuzes te maken wat betreft jouw leven. Denk bijvoorbeeld aan meer het openbaar vervoer gebruiken, carpoolen, fietsen of wandelen, minder afval produceren, afval scheiden en lokaal eten en winkelen. Door kleine veranderingen kun je grote stappen maken.

#2. Duurzaam ontspannen

Ook als het gaat om vakanties kun je dus betere keuzes maken. Heb jij namelijk al eens gehoord van Unbrick One? Dit zijn duurzame vakantiewoningen die zijn ontworpen vanuit een nieuw perspectief voor vakantie en vrije tijd, gebaseerd op kwaliteit, duurzaamheid en gezondheid. Elke centimeter van de Unbrick One is omgedacht, geautomatiseerd en geperfectioneerd. Van een oplaadpunt tot geïntegreerde zonnepanelen: overal is aan gedacht. De perfecte oplossing voor duurzaam ontspannen in een vakantiewoning.

#3. Ontspannen voor jou en de kinderen

De Unbrick One is geschikt om te ontspannen voor jou, maar ook is het een paradijs voor kinderen. Er is een heerlijke speelplek waar ze zich kunnen terugtrekken, kunnen spelen en vermaken. Dat is wel zo fijn wanneer je op vakantie bent met het hele gezin. Voor iedereen zijn er plekken in huis waar je even tot rust kunt komen. Daarnaast is de standaarduitvoering van de Unbrick One eigenlijk alles behalve standaard. Ze hebben ongekende ruimtes met een heerlijk houten leefklimaat. Wil je extra opties? Ook dat is gewoon mogelijk. Dat maakt een modulair huis nou zo praktisch.

Duurzame vakantiewoning

#4. Wat is modulair bouwen precies?

Dit vakantiehuis is dus een goede keuze wanneer jij een huis zoekt dat voldoet aan duurzame aspecten. Maar weet jij ook wat modulair bouwen eigenlijk is? Modulair bouwen is een bouwtechniek waarbij er diverse modules van een huis al in een fabriek worden gemaakt. Deze modules die worden helemaal afgeleverd op de bouwplaats en worden aan elkaar gemonteerd. Denk hierbij aan een keuken, aanbouw of andere losse elementen. Door de snelheid in de fabriek en het installeren op de bouwplaats is een modulair huis sneller klaar dan een traditionele.

Ook interessant