Zwembaden en (zwem)vijvers

Dit is waarom jij nu een opblaasbaar bubbelbad moet hebben

Dit is waarom jij nu een opblaasbaar bubbelbad moet hebben
We hebben een vrij koele zomer achter de rug, die waarschijnlijk niet heel veel zonniger meer gaat worden. Jammer maar helaas, volgens de weersdeskundigen zit het er niet meer in deze zomer. Maar niet getreurd, want je hebt heus geen zon nodig om ultiem van je achtertuin te kunnen genieten. Wat dacht je ervan om jouw tuin om te toveren in een ultieme spa, door het plaatsen van een bubbelbad?! Dat klinkt niet verkeerd, toch? We vertellen je graag waar je een opblaasbaar bubbelbad allemaal kunt plaatsen.

Voor buiten

In de zomer kun je ultiem genieten van je tuin. Je kunt een opblaasbaar bubbelbad kopen die je op elk gewenste plek in de tuin kunt plaatsen. Heb je bijvoorbeeld een fijne overkapping waar deze onder kan staan? Dan kun je zelfs van je bubbelbad genieten wanneer het keihard regent! Heb je geen achtertuin, bijvoorbeeld omdat je in een flatgebouw woont, maar wel een ruim dakterras of balkon? Ook dan kun je hier de spa gewoon neerzetten en genieten van de luxe. Wat je woonsituatie ook is, je kunt altijd genieten van een heerlijk spamoment met een opblaasbaar bubbelbad.

Dit is waarom jij nu een opblaasbaar bubbelbad moet hebben

Kan ook gewoon in huis

Als de warmere temperaturen voorbij zijn en er komt een periode van regen en kou aan, is het misschien niet heel verstandig om je opblaasbubbelbad buiten te laten staan. Heb jij toevallig een grote garage waar je nog ruimte over hebt of toevallig een extra kamer over op de eerste verdieping? Het mooie aan een opblaasbare spa is dat je deze gewoon kunt verplaatsen! Je kunt deze in de garage plaatsen en hier jouw privéspa van maken, waar je even kunt ontsnappen aan de drukte. Het voordeel van een opblaasbare spa ten opzichte van een jacuzzi is dat je deze ook tijdelijk kunt opbergen en zelf gemakkelijk kunt verplaatsen.

Ontzettend betaalbaar

Een jacuzzi, sauna of massagestoel is een flinke investering die je niet heel snel zomaar maakt. Natuurlijk wil je graag kunnen genieten in huis, maar niet ten koste van alles. Een opblaasbaar bubbelbad is niet alleen handig, omdat je deze gemakkelijk zelf verplaatst, maar ook nog eens heel betaalbaar! Voor nog geen duizend euro heb je er al eentje van goede kwaliteit die jaren meegaat!

Ook interessant