Wedstrijden en awards

De winnaars van de Techlink Awards 2024 zijn bekend

De winnaars van de Techlink Awards 2024 zijn bekend
Op vrijdag 31 mei werd de 3e editie van de Techlink Awards gehouden. Dit jaarlijkse evenement eert de sector door projecten en bedrijven te belonen die duurzaamheid diep in hun kernwaarden hebben geïntegreerd. Leden van Techlink konden een dossier indienen in een van de volgende categorieën: Nieuwbouw, Duurzame Renovatie en Sustainable Management.

And the winners are…

Een moeilijke keuze aangezien de kwaliteit van de ingezonden dossiers. ​ De jury, bestaande uit gerenommeerde experten uit de sector: Jan Desmet (Director of Research bij EELab / Lemcko aan de UGent en voorzitter van de jury), Bart Bleys (Quality, Safety, Environment, Risk & Compliance Manager bij Buildwise), Paul Jacobs (Technology Coordinator bij Volta) en Michel Croes (Senior Consultant voor onderzoeksprojecten rond energietransitie en koolstofarme oplossingen) hakte finaal de knoop door:


Er werd ook een "ereprijs", de Green Hero Award uitgereikt aan een bedrijf dat niet in de prijzen viel, maar waarvan de voorgestelde techniek de aandacht trok van de jury, met name wat betreft de renovatieuitdagingen.


Op de foto boven van links naar rechts: Tom Claes, Thomas Diepvens en Kurt Goovaerts (Sanitechniek), Michaël Paternoster en Michel Férir (Eco-Technix), Arnaud Depoorter (EXTRAQT), Hervé Hortelan, Pieter Demandt en Jean-François Bragard (Enersol), Michaël Gilis (Chauffage Sol Fraisé / Vloerverwarming in frezen

Ontdek alle projecten in video's