Verlichting

De sfeer in en rond jouw maatkast, Camber ziet het indirect ledlicht

De sfeer in en rond jouw maatkast, Camber ziet het indirect ledlicht
We zitten volop in de wintertijd en het weer nodigt uit om lekker in ons nest te vertoeven. Het startschot voor de winterperiode is officieel gegeven. Gelukkig ziet Camber letterlijk het licht aan het eind van de tunnel en blikt het vooruit op een helder najaar vol warmte en gezelligheid. De maatkastenspecialist weet dat een kast op maat de sfeermaker van een ruimte is en houdt rekening met de trends. Daarom maakt het nu ook de echte ‘warmtebron’ van je woning door met de juiste ingebouwde ledverlichting te werken. Laat het eindejaar vol licht en warmte maar komen!

De spil van je woonkamer

Een maatkast is meer dan ooit een multifunctioneel meubel dat verschillende gedaantes aanneemt. Het fungeert als tv-meubel of boekenkast, zelfs als functioneel meubel waarin een bureau of leeshoek wordt geïntegreerd. Het staat als centrale gast in je woonkamer garant voor gezellig samenzijn en vormt een geheel met de stijl van de leefruimte. Doordat Camber steeds naar de noden van ieder gezinslid luistert, gunt een maatkast iedereen een plekje.

De sfeer in en rond jouw maatkast, Camber ziet het indirect ledlicht

Licht in/op maatwerk

Iedereen... én alles krijgt een plekje! Zo sturen de trends vandaag richting de juiste ingebouwde en indirecte verlichting in je maatkast om de ultieme sfeer van je woning en huiskamer te bepalen. Camber houdt rekening met de nodige opbergruimte, maar creëert telkens een knappe setting op maat van jouw woning en behoeftes, onder andere door de ingebouwde ledverlichting. Een wandkast (boekenkast, tv-meubel...) kan dan ook deel uitmaken van het lichtplan van je woning. Daarvoor kan door de interieurarchitect van Camber plaats worden voorzien in het ontwerp. Toegegeven, televisiekijken of samen vertoeven in de sfeer die de maatkast en het ingebouwde ledlicht bepalen, dat is pas gezelligheid ten top!

Het materiaalplan

Het lichtplan is één ding, het materiaal waarop het licht neervalt een tweede. Donkerdere houtsoorten brengen een totaal ander effect dan licht dat weerkaatst op bijvoorbeeld glazen element in de kast. Met jouw persoonlijke woonstijl en wensen in het achterhoofd combineren de interieurarchitecten van Camber licht en materiaal voor een gezellig en samenhangend geheel.

Ook interessant