De projecten & inspiratieroutes van MHMA 2012

  BE   26 september 2012 Bron: Mijn Huis Mijn Architect
De projecten & inspiratieroutes van MHMA 2012
Specifieke aandacht gaat dit jaar naar budgetvriendelijke en/of compacte woningen en de creatieve oplossingen die daarmee gepaard gaan. Maar daar stopt het niet. De organisatie stippelde enkele thematische inspiratieroutes uit. Op de website kunt u zelf uw inspiratieroutes uitstippelen. Zo kunt u op ontdekkingstocht gaan rond energiezuinig bouwen, renovatie, compact wonen,… Kortom, Mijn Huis Mijn Architect biedt een staalkaart van de architecturale innovatie die vandaag de toon zet.

Alle deelnemende projecten en adresgegevens kunt u raadplegen in het inspiratieboek 'Mijn Huis Mijn Architect' of na online registratie op de website www.mijnhuismijnarchitect.com.

Mobiele website
Na registratie krijgt de bezoeker ook toegang tot de mobiele website, en dat is een primeur vanaf dit jaar. De mobiele website is een digitale en afgeslankte versie van het 'inspiratieboek'. Alle projecten met omschrijving en foto's zijn terug te vinden op de mobiele website, een handige tool voor tijdens een bezoek. Verder kan je ook de inspiratieroutes raadplegen.

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo