Kachels & open haarden

De ideale haard op maat

De ideale haard op maat
Hoewel haarden thuishoren in elk seizoen, is de winter toch het haardseizoen bij uitstek. Als het buiten koud en guur wordt, maken haarden hun volledige potentieel waar: ze combineren moeiteloos warmte, gezelligheid én esthetiek. Een haard kiezen die perfect in je interieur of project past, is echter niet makkelijk. Vandaag zijn er tal van mogelijkheden die de keuze er niet gemakkelijker op maken. Een haard is vaak de eyecatcher in het interieur, dus moet die perfect voldoen aan de voorkeuren van zowel de klant als de architecten. Haardenspecialist Kalfire helpt zijn klanten bij elke stap in het keuzeproces om zo tot de ideale haard te komen, van hout- tot gashaarden.

Een haard is meer dan een uniek stuk dat het interieur definieert; hij geeft ook de stijl en persoonlijkheid van de gebruiker weer. Dankzij zijn esthetische innovaties kent Kalfire geen kant-en-klare ombouw van een haard, maar zijn er eindeloos veel creatieve mogelijkheden. Op deze manier kunnen klanten, architecten of ontwerpers zich volledig laten gaan om dé haard op maat te ontwerpen.

Kalfire De ideale haard op maat

Vijf basismodellen, maar eindeloze mogelijkheden

De haarden van Kalfire zijn leverbaar in vijf modellen: fronthaard, hoekhaard, driezijdige haard, tunnelhaard of een roomdivider. Deze mogelijkheden vormen slechts een basis, want de uiteindelijke haarden zijn het resultaat van de wensen van de klant en/of de architect. Kader- en metaaldelen kunnen bovendien onzichtbaar worden gemaakt, zodat de eindgebruiker enkel de materialen te zien krijgt die hij zelf heeft gekozen. Bijna alle Kalfire-haarden kunnen ook geïntegreerd worden in een op maat gemaakte ombouw, zoals een boekenrek of een tv-meubel en dat zonder risico op oververhitting.

De nieuwste designhaard W53/50R van Kalfire is het perfecte bewijs dat design en het persoonlijke interieur hoog aangeschreven staan: een driezijdige houthaard die voor een warme sfeer in huis zorgt en die van alle kanten zichtbaar is. Op deze manier kun je van het behaaglijke vlammenspel genieten vanuit verschillende hoeken van de kamer. Bovendien zijn er met de roomdivider ook tal van mogelijkheden waardoor Kalfire wederom de persoonlijke finishing touch aan de klant of de architecten overlaat. Individualiteit ten top!

Kalfire De ideale haard op maat
Om echte designvrijheid te garanderen, kunnen klanten, architecten en ontwerpers zelfs spelen met het interieur van de haard. Unieke Kalfire-achterwanden maken het haardproject compleet. Een reeks mogelijke designachterwanden kunnen bijvoorbeeld doorlopen in de ombouw van de haard. Op deze manier verdwijnt de haard als het ware in het interieur en ontstaat het idee van een echte open haard.

Dienstverlening

Individualiteit van het individu staat bij Kalfire voorop, maar om dit te kunnen waarmaken, is een goede dienstverlening noodzakelijk. Dat begrijpt Kalfire maar al te goed. Om een uitstekende dienstverlening te garanderen, worden zorgvuldig geselecteerde partners ingeschakeld die hun kennis, tips en kunde delen. De dienstverlening stopt niet na de installatie van de haard, maar gaat ook daarna nog voort. Voor eender welke vraag, bij Kalfire kom je nooit op een dood spoor terecht.

Ook interessant