Dossier Batibouw

Stūv 6 inbouwcassette voor performante en milieuvriendelijke open haard

8 januari 2019 Bron: UPR
Stūv 6 inbouwcassette voor performante en milieuvriendelijke open haard
© Franēois Chevalier
Op Batibouw presenteert Stūv in avant-premičre de Stūv 6 inbouwcassette voor open haarden. Deze cassette maakt van een bestaande open haard een milieuvriendelijke,efficiėnte en sfeervolle verwarmingoplossing. Vergeleken met bestaande inbouwcassettes biedt de Stūv 6 cassette dankzij zijn uitzonderlijke ontewerp/design een maximaal zicht op het vuur. De inbouwcassette is een laagdrempelige en betaalbare oplossing voor mensen die hun open haard niet willen wegdoen maar kiezen voor een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief. Tijdens Batibouw wordt in avant-premičre het prototype van de Stūv 6 getoond. Deze innovatie zal vanaf juni 2019 verkrijgbaar zijn.

Nieuwe uitbreiding van het gamma Stūv 22 houthaarden, nieuwe kaders en nieuwe voorzetwanden

Stūv presenteert op Batibouw ook een uitbreiding van de Stūv 22 reeks aan met 2 nieuwe formaten: de Stūv 22/90 DF en Stūv 22/110 DF dubbelzijdige haarden, nieuwe frontpanelen en ook nieuwe kaders. De Stūv 22 reeks onderscheidt zich met zijn unieke design waarbij het deurkader volledig samensmelt met de muurwand terwijl de ruit volledig openschuifbaar is. Voor de integratie van de houthaard biedt Stūv een uitgebreid gamma van diverse aankledingen aan (kaders in glas of staal, hoge of lage frontpanelen of plaatsklare schouw). De verscheidenheid aan materialen en kleuren voor de muurwand, maken het mogelijk om de haard te personaliseren en volledig te integreren in het interieur. De Stūv 22 haarden kunnen volledig in de muur ingebouwd worden of nu ook op een lage meubel of sokkel geplaatst worden.

De dubbelzijdige haarden kunnen dienen als scheiding of verbindingselement tussen twee ruimtes. Het vlammenspel is langs beide zijden zichtbaar via de openschuifbare ruit. De Stūv 22 haarden combineren de gezelligheid van een open haard met de efficiėntie van een gesloten haard.

De Stūv 22/90 DF (2-zijdig) en Stūv 22/110 DF (2-zijdig) zijn nu verkrijgbaar.
  • Drie modellen Stūv 22 enkelzijdig : 70 cm, 90 cm en 110 cm breed
  • Twee modellen Stūv 22 tweezijdig: 90cm of 110 cm breed
  • Richtprijs: vanaf € 3700 (zonder BTW en buiten plaatsingkosten)

Stūv 6 inbouwcassette voor performante en milieuvriendelijke open haard
© Franēois Chevalier

Stūv P-10 pelletkachel nu ook van op afstand bestuurdbaar via tablet of smartphone

De uiterst milieuvriendelijke Stūv P-10 pelletkachel is voorzien van een afstandbediening met ingebouwde thermostaat en regelfunctie. Met de nieuwe WiFi kit is het mogelijk om het toestel ook van op afstand te besturen via een smartphone of tablet applicatie.

De Stūv P-10 is niet alleen zeer performant op gebied van milieuvriendelijkheid, hij scoort ook hoog op vlak van esthetiek. Het strak en sober design maakt van de Stūv pelletkachel een mooi meubelstuk dat perfect past in elk modern interieur. Het toestel is ook personaliseerbaar qua formaat en uitstraling. Het voetstuk waarin een aantal technische componenten verborgen zitten, kan gepersonaliseerd worden met uiteenlopende materialen waaronder hout, glas, steen en keramiek. Bovendien kan het voetstuk ook qua afmetingen en vormgeving op maat gemaakt worden.

  • Richtprijs: vanaf 4.695 € (zonder BTW en buiten plaatsingkosten

Ontdek deze innovaties op de stand 6325 van Stūv in Paleis 6.

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo