De filosofie van Dansani

22 januari 2016 Bron: Voorlichtingsburo Wonen
De filosofie van Dansani
Dansani, een Deense fabrikant van badkamermeubels, heeft een bijzondere kijk op badkamers en design. Zij geloven dat de badkamer de meest belangrijke ruimte in huis is. Naast dat de ruimte praktisch moet zijn, is het van belang dat de ruimte ook voorziet in een gevoel van luxe en weldaad. Dat is de drijfveer en uitdaging voor de designers van Dansani om hoogwaardig badkamermeubilair te ontwikkelen, ontwerpen, produceren en leveren.

De filosofie van Dansani

Jouw badkamer zou moeten zeggen: “Dit is mijn persoonlijke ruimte”

“Wanneer ik denk aan een badkamer, dan denk ik aan de mogelijkheden. Verbeeld je een ruimte zoals jij deze wenst en denk vooral aan de mogelijkheden om ruimte te maken voor jezelf en degenen die de kamer met jou delen. Ik hou vooral van de uitdaging om kleine badkamers in te richten, want die vragen extra van mijn creativiteit om praktische oplossingen te bedenken voor deze persoonlijke ruimte. De badkamer moet een weerspiegeling zijn van de gebruiker en dat vereist bijzondere badkamermeubels.”

Designer Jeanette Vecht

Perfecte balans tussen functionaliteit en minimalisme

De filosofie van Dansani“Wij halen onze inspiratie uit onze rijke Scandinavische cultuur op het gebied van design en de klassieke ambacht van het meubel maken. Bij Dansani houden wij ons bezig met het spanningsveld tussen praktische functionaliteit en esthetisch minimalisme. De doelstelling blijft hetzelfde elke keer als we pen op papier zetten: de perfecte balans bereiken tussen deze aspecten en een nieuw hoofdstuk toe te voegen aan de Deense traditie.” - Designer Rasmus Kjaer


Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo