Stijlvol badkamerconcept in 2 ultra-trendy houtafwerkingen

29 oktober 2015 Bron: RCA
Stijlvol badkamerconcept in 2 ultra-trendy houtafwerkingen
Met het nieuwe badkamerensemble EDGE blijft Allibert trouw aan zijn filosofie: een betaalbare prijs, waarvoor je kwaliteit en knap design terugkrijgt. Toch is er ook een innovatieve twist: de luxespiegel met stijlvol wit houten kader maakt meteen duidelijk dat EDGE meer is dan een puur functionele starterbadkamer.

Leo Haeldermans, markerting manager van Allibert: ďEDGE is niet de allergoedkoopste, maar wel een stijlvolle design meubelcollectie, origineel en tot in de details verzorgd. Dit is een echte exponent van onze Ďmiddenklasseí segment, waarbij je voor een aanvaardbaar budget een volwaardig en eigentijds badkamermeubilair krijgt.Ē

Allibert - Stijlvol badkamerconcept in 2 ultra-trendy houtafwerkingen

Spiegel met houten witte kader EDGE

Blikvanger is de spiegel die als het ware is ingelegd in een wit houten kader, waardoor er een handige uitsparing (Ďedgeí) ontstaat als afzetmogelijkheid. Voor de luxeversie is er een optionele ledstrip voorzien. Rond dit centrale element kan je naar wens de kasten en lades in twee verschillende houtafwerkingen combineren met de witte omkadering: Eik Heritage of Olm Elba, op elk deur of lade is soft close sluiting voorzien. De discrete handgrepen geven het geheel een strakke, maar dankzij de houttoets ook een warme look.

De collectie bestaat uit een onderbouwmeubel (80 en 120 cm breedte), combineerbaar met een wastafel in polybeton of porselein met enkele (80 cm) of dubbele waskom (120 cm), een kolomkast en een halfhoge kast uit gemelamineerde houten spaanplaat, en de spiegel met witte kader en aflegmogelijkheid en eventueel voorzien van een ingebouwde ledstrip. Voor extra verlichting zijn er optioneel nog diverse modellen beschikbaar in diverse afmetingen en led sterktes (van 2,5 tot 10 W).

Allibert - Stijlvol badkamerconcept in 2 ultra-trendy houtafwerkingen

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo