Meubelen

De creatiefste manieren om je fiets op te bergen

De creatiefste manieren om je fiets op te bergen
Het wielerseizoen is in volle gang. Als je een mooie fiets hebt, ben je daar natuurlijk trots op. Die mag gezien worden! Extra handig als je geen berging of schuur hebt waar je hem veilig neer kunt zetten. Dan integreer je hem toch gewoon in je interieur?

Je fiets als interieurstuk

Uit een onderzoek van apartment therapy blijkt dat het in Amerika al een ingeburgerd gebruik is om je fiets in je appartement te stallen.

Bij ons is het nog wat minder gebruikelijk. Misschien omdat we van die nuchtere mensen zijn die vinden dat een vervoermiddel niet in de woonkamer hoort. Of misschien is het straatbeeld bij ons gewoon meer gewend aan fietsen die met dikke kettingen zijn verankerd aan hekjes en bomen.

Maar een dure racefiets zet je liever niet op straat, in de regen en binnen bereik van grijpgrage handen. En als je in een appartement woont zonder berging of stalling, waar laat je dan je fiets? Daarom vindt de fiets ook steeds vaker zijn weg in onze interieurs.

Stijlvolle oplossingen om je fiets binnen te stallen

Omdat wij blij worden van creatief met ruimte om gaan, verzamelden we een aantal oogstrelende manieren om je fiets in huis te bewaren.

Meer dan een fietsenstalling: de fiets waar je zo trots op bent wordt op deze manier echt onderdeel van je interieur. Waarom een schilder aan de muur als je er ook je racefiets op kunt hangen als toffe eye catcher?!

Ook interessant