Ventilatie

De beste keuze voor de volgende hittegolf? De fluisterstille airco zonder buitenunit

De beste keuze voor de volgende hittegolf? De fluisterstille airco zonder buitenunit
Nood aan een fris binnenklimaat in je woonkamer of in je slaapkamer voor zorgeloze zomerdagen? Dan is de fluisterstille Aqua Protect Airco iets voor jou. Een all-in-one klimatisatie die koelt in de zomer, verwarmt in de winter en ventileert het hele jaar door. Bovendien is het een esthetisch hoogstandje.

Vraag gratis adviesgesprek

Wat maakt de Aqua Protect Airco zo uniek?


  • All-in-one: airco in de zomer, verwarming in de winter, ventilatie het hele jaar door
  • Zonder buitenunit: geen onnodig toestel aan je gevel
  • Subtiel en esthetisch design
  • Uniek op de Belgische markt
  • Bediening zoals je het wenst via toestel, afstandsbediening of app
  • Fluisterstil voor zorgeloze zomerdagen

Ontdek nog meer voordelen

Onzichtbaar langs buiten, doeltreffend binnenshuis

Aqua ProtectEen airco die de lucht op de juiste temperatuur brengt, zowel tijdens een warme zomer als tijdens een koude winter, is voor de meeste mensen geen overbodige luxe geworden. Vanuit onze jarenlange ervaring met het professioneel installeren van ventilatietoestellen, kozen we er bewust voor om onze klanten ook een oplossing aan te bieden voor warme en koude lucht.

Een traditionele airco vergt echter de installatie van condensoreenheden buiten het gebouw, die enerzijds veel plaats innemen en anderzijds weinig esthetisch zijn. Daarom zocht én vond Aqua Protect een airconditioning met warmtepomp maar zonder buitentoestel.

Hoger comfort, lager verbruik

De Aqua Protect Airco werd geoptimaliseerd om aangename temperaturen te verkrijgen voor een hoger comfort, een lager verbruik en een stillere werking.

Aqua Protect

Aqua Protect: jouw vakman

Aqua Protect
Aqua Protect is een gestructureerde, stabiele Belgische onderneming die het meest innovatief en kwalitatief is op het gebied van klimatisatie en vochtbestrijding in woningen en gebouwen.

Aqua Protect is actief over het ganse land. Na meer dan 15 jaar ervaring in de sector, leiden we met de groep intussen jaarlijks de optimalisatie van meer dan 5000 particuliere gebouwen in goede banen.

We zijn erkend door het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB). Wij volgen steeds hun advies.

Interesse?

Had je graag meer info over de Aqua Protect airco of een gratis adviesgesprek bij je thuis? Bezoek dan de website van Aqua Protect.

Hou jij het hoofd koel tijdens de volgende hittegolf?
Vraag gratis adviesgesprek

Ook interessant