Badkamers

De S-Kits van Jackoboard geven de badkamer een nieuwe vorm

De S-Kits van Jackoboard geven de badkamer een nieuwe vorm
De badkamer is uitgegroeid tot het centrum van persoonlijk welzijn. Tegelijkertijd nemen de eisen op het vlak van comfort en een aangename inrichting steeds verder toe. Daarom lanceert het merk Jackoboard, dat focust op een persoonlijke en comfortabele badkamerinrichting, drie nieuwe S-Kits voor diverse zitbanken. Deze zitbanken zijn meer dan alleen zitplaatsen, ze geven de badkamer een nieuwe vorm door de grenzen tussen vloer, wanden en meubilair te doen vervagen. Het bedrijf dat instaat voor de installatie kan profiteren van complete, geprefabriceerde kits, die rekening houden met elk detail. De voorgesneden elementen zijn mooi verzorgd en de precieze afrondingen garanderen de kwaliteit van het resultaat.

De S-Kits van Jackoboard zijn perfect te integreren en bieden veel creatieve vrijheid, terwijl ze toch snel en eenvoudig te plaatsen zijn. Deze inrichtingselementen zijn verkrijgbaar in drie formaten – rechthoekig, afgerond of afgerond met een rugleuning – en zijn zowel handig en nuttig als decoratief. Het resultaat is een uniek design voor de badkamer. Een doorslaggevend voordeel voor de installatie: de drie S-Kits bevatten al het nodige materiaal, inclusief kleefmiddel, afdichtingskit Board-Fix en schroefmateriaal. Alle elementen zijn perfect voorgesneden, zodat de badkamerinrichting snel en veilig kan worden uitgevoerd. In vergelijking met een "zelfgemaakte" zitbank bespaart deze kit tot 70% van de montagetijd.


Anderzijds zijn de S-Kits zo variabel dat ze gemakkelijk aan de individuele wensen van de klant kunnen worden aangepast. De basislengte van 1200 mm kan naar wens worden ingekort. In ieder geval garandeert de nauwkeurig gedimensioneerde kit een snelle, eenvoudige en perfecte montage. Ten slotte wordt de stevige zitbankstructuur voorzien van een individuele afwerking: terwijl de rechthoekige zitbanken geschikt zijn voor bijna alle soorten tegels, moeten de afgeronde zitbanken van de S-Kits worden voorzien van vierkante mozaïektegels van maximaal 25x25 mm of rechthoekige mozaïektegels met een korte zijde van maximaal 25 mm. Voor meer comfort kunnen de zitbanken ook worden uitgerust met een elektrische verwarmingsmat.

Met de S-Kits haalt u het beste uit uw badkamer. De nieuwe zitbanken zijn een perfecte uitbreiding van het populaire Jackoboard-systeem voor een individuele en creatieve badkamerinrichting.

De S-Kits van Jackoboard geven de badkamer een nieuwe vorm
Voor meer informatie: www.jackon-insulation.be

Ook interessant