Badkamers

De Geberit badkamerreeks Smyle heeft een nieuwe look gekregen

De Geberit badkamerreeks Smyle heeft een nieuwe look gekregen
De vernieuwde Geberit badkamerreeks Smyle heeft nu een nog fijnere en modernere uitstraling. Het ontwerp van de wastafels en meubels is zodanig op elkaar afgestemd dat combinaties naar ieders wens mogelijk zijn. De middelhoge kasten kunnen worden gecombineerd afhankelijk van de wensen van de klant. Dankzij deze mogelijkheid bieden deze kasten veel creatieve vrijheid, op maat van de persoonlijke voorkeuren van de klant en de grootte van de badkamer.

Geberit heeft de Smyle badkamerreeks grondig opgewaardeerd. De meest in het oog springende verandering is het nieuwe ontwerp van het meubilair, dat in het kader van de facelift werd aangepast aan de vorm van de keramische sanitaire toestellen. De handgrepen nemen nu de contouren van de wastafels over in hun sierlijke lijnen en zijn een verlengstuk van hun vormentaal. Dit uit zich in de afgeronde hoeken van de eenvoudige maar moderne profielgrepen, die dezelfde kleur hebben als de meubels. De keramische sanitaire toestellen van de Geberit Smyle reeks ogen bijzonder licht. De sierlijke lijnen, harmonieuze vormen en smalle randen van de wastafels contrasteren met de functionele binnenkommen en de ruime aflegvlakken aan de achterkant van de wastafel.

"De licht afgeronde randen van de handgrepen – die voor een naadloze overgang zorgen van de wastafel naar de kast – zijn nieuw," aldus Katrien Van Malderen, Product manager bij Geberit. "De handgrepen vormen één geheel met de smalle randen van de keramische sanitaire toestellen. Creatieve vrijheid was voor ons erg belangrijk, en dat hebben we mogelijk gemaakt door talloze combinatiemogelijkheden te bieden."


De Geberit badkamerreeks Smyle

Persoonlijkheid

De meubels kunnen op maat van de wensen van de klant worden gemengd en gematcht. Zo kunnen de halfhoge kasten op verschillende manieren worden gecombineerd en bieden zij veel creatieve vrijheid dankzij de keuze tussen open of gesloten onderkasten. Hierdoor zijn zeer persoonlijke badkamerontwerpen mogelijk.

De halfhoge kast overtuigt ook door haar glazen leggers en de spiegel aan de binnenkant van de deur. De stijlvolle glasafdekplaten - die de meubels ook beschermen tegen krassen – hebben dezelfde kleur als de meubelen of zijn bij een houten afwerking uitgevoerd in lavakleur.

De Geberit badkamerreeks Smyle

Nieuwe wc

De nieuwe hang-wc is het toppunt van modern badkamerdesign. Dankzij zijn rechthoekige vormentaal past hij perfect bij de rechthoekige wastafels, terwijl de gesloten buitenkant ervoor zorgt dat hij nog makkelijker schoon te maken is. Geberit biedt wc-zittingen in een slanke uitvoering, hetzij in sandwichvorm of met een overlappend deksel. Om een buitengewone hygiëne te garanderen, kunnen de zittingen dankzij de QuickRelease scharnieren eenvoudig worden verwijderd om ze te reinigen.