Dataplatform voor niet-publiekelijk te koop aangeboden woningen en gronden

  BE   1 september 2021 Bron: Landman
Dataplatform voor niet-publiekelijk te koop aangeboden woningen en gronden
Het hoogtechnologische en in België unieke dataplatform landman brengt gronden en panden in kaart die niet publiekelijk te koop staan, maar waarvan de eigenaar wél verkoopintentie heeft – of waarvan landman dat snel en efficiënt te weten kan komen. Kopers ontvangen dan – samen met de voorwaarden – bericht van zodra de eigenaar wil verkopen.

“Particuliere en professionele kopers krijgen op landman op die manier in primeur vastgoed te zien dat niet publiekelijk te koop is”, vertelt Matthias Van den Avont, oprichter van landman. “Wie op zoek is naar een woning of grond vermijdt zo een markt, waar de krapte in het aanbod het moeilijk maakt om geschikt vastgoed te vinden.”

Particuliere kopers – die via landman gratis een woning of grond kunnen vinden – kunnen zich bovendien (niet-verplicht) laten bijstaan door vastgoed deskundigen die bij concrete interesse de beste koopvoorwaarden onderhandelen of – tegelijkertijd – hun woning kunnen verkopen. Matthias Van den Avont: “Particuliere verkopers kunnen dan weer de gegevens van hun eigendom registreren en zo snel te weten komen of er concrete interesse voor bestaat.”

Ongeziene zoek-, verkoop- en advertentiemogelijkheden.

Bedrijven kunnen vastgoed – vóór de start van de officiële verkoop – discreet aan kopers voorstellen. “Zo bouwen zij een wachtlijst op van hooggekwalificeerde kandidaten en kan er – zonder publiekelijke bekendmaking – efficiënt een verkoop gerealiseerd worden”, aldus Matthias Van den Avont. “Bovendien kunnen projectontwikkelaars, bouwpromotors, bouwbedrijven en architecten in primeur geschikte gronden, afbraak- en renovatiepanden vinden voorzien van belangrijke vastgoedstatistieken.

Iedereen die landman gebruikt – particulier dan wel professioneel – kan vanaf vandaag zijn zoektocht starten, besluit Matthias Van den Avont.

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo