Daar is de lente daar is de tuinschutting van Douglashout

8 mei 2017 Bron: Bouw & Wonen / Philip Willaert
Daar is de lente daar is de tuinschutting van Douglashout
Douglashout wordt steeds populairder in Nederland en deze houtsoort wordt veel gebruikt bij het plaatsen van een schutting. Het materiaal is afkomstig van de Douglasspar, welke uitsluitend in West-Europa groeit. Douglashout valt onder duurzaamheidsklasse 3. Dit betekent dat het materiaal 10 tot 15 jaar meegaat, en dat u gedurende deze jaren verzekerd bent van een prachtige Douglas schutting.

Het plaatsen van een Douglas schutting

Douglas schuttingen zijn stevig en bieden goede bescherming rondom de tuin. Deze houtsoort is dan ook aan te raden bij de bouw van een tuinschutting. Bij deze houtsoort ben je verzekerd van een goede prijs-kwaliteitverhouding vergeleken met andere houtsoorten. Daarbij kunt u alle kanten op wat betreft het kleuren van Douglas hout. Schuttingen van deze houtsoort kunnen met behulp van Douglasverf worden gekleurd. Binnen ons assortiment zijn talloze kleuren Douglasverf beschikbaar. Daarbij is het raadzaam om beits te gebruiken om de levensduur en de kwaliteit van het hout te versterken.

Lariks Douglas Accessoires

Bij de accessoires voor Lariks Douglas hout kunt u aan uiteenlopende producten denken. Binnen deze categorie vallen de onderhoudsmiddelen voor het hout, waaronder beits, olie, reiniger, en (impregneer)verf. Met deze onderhoudsmiddelen, veelal specifiek voor Lariks Douglas hout, kunst u het hout bewerken en zo de levensduur ervan gevoelig verbeterd.

Laat de lente maar komen.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo