Bouwmachines kunnen voortaan ook volledig digitaal geleased worden

  BE   18 november 2019 Bron: KBC
Bouwmachines kunnen voortaan ook volledig digitaal geleased worden
Karin Van Hoecke en Jannes Valkeneers
Bullswap, het grootste Belgische verhuurplatform voor bouwmachines, heeft een samenwerkingsakkoord gesloten met KBC waardoor het platform ook een snelle en comfortabele oplossing biedt voor financiŽle leasings van nieuwe en jonge tweedehandsmachines. Op het Bullswapplatform kunnen zowel KBC-klanten als niet-klanten naast verhuur voor korte termijn, soepel, gebruiksvriendelijk en volledig digitaal een leasingcontract afsluiten bij KBC Lease.

Karin Van Hoecke, directeur Digitale Transformatie divisie BelgiŽ KBC stelt vast: ďDe consument is duidelijk vragende partij voor snelle, eenvoudige en transparante oplossingen. KBC is dan ook verheugd om ook via het Bullswapplatform een gepaste en gebruiksvriendelijke oplossing aan te bieden. De samenwerking met Bullswap bundelt het gemak van een onlineplatform met het comfort en de expertise van een ervaren partner in financiŽle zaken. Daarenboven zijn we daar waar de klant ons nodig heeft en bouwt KBC ook verder aan haar strategie van open en beyond banking.Ē

Huren op korte termijn, leasen voor lange termijn

Sinds 13 november kunnen bezoekers van het Bullswapplatform materiaal, gaande van graafmachines tot hoogtewerkers, ook huren voor langere periodes.

KBC is door het aanbieden van haar leasingformule op een platform van derden, een pionier in de financiŽle sector. Zeker omdat niet alleen het leasen van nieuwe toestellen mogelijk is maar ook een leasing voor jonge tweedehandstoestellen wordt aangeboden.

Jannes Valkeneers, mede-zaakvoerder van Bullswap licht toe: ďBullswap heeft reeds het huren van machines bij talloze bedrijven gedigitaliseerd en een tijdsbesparing van 81 % gerealiseerd. Nu gaan we een stap verder en willen we ook het verschil maken op het vlak van het afsluiten van een Ď1 click leasing formuleí voor bouwmachines. Noem het gerust Bullswap 2.0. We zijn dan ook heel blij dat KBC zich mee inzet om bedrijven met elke machinenood te ontzorgen.Ē

Deze service wordt aangeboden aan iedereen, zowel KBC-klanten als niet-klanten. Daarenboven wordt elke aanvraag binnen de 24 uur behandeld.

Het Bullswap netwerk bestaat uit 100 professionele verhuurbedrijven verspreid over gans BelgiŽ en Nederland die via het Bullswapplatform hun machines te huur aanbieden. Naast verhuur op korte termijn vroegen klanten ook naar een eenvoudige en transparante oplossing voor verhuring op lange termijn. De leasingformule van KBC biedt hier een oplossing. Daarenboven sluit de leaseoplossing van KBC volledig aan op de digitale beleving van de Bullswap-klanten.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo