Bent u uw tuin aan het voorbereiden voor de zomer?

1 april 2022 Bron: Betafence
Bent u uw tuin aan het voorbereiden  voor de zomer?
Het is tijd om uw tuin zomerklaar te maken, en het eerste waar u mee kan beginnen is uw privacy. Creëer een aangename privéruimte waar uw familie en vrienden van kunnen genieten met Betafence HoriZen Prime.

HoriZen Prime is een complete privacy omheining, gemaakt van 98% gerecycleerd materiaal. Deze moderne, eenvoudig te installeren en vrijwel onderhoudsvrije omheining creëert een aantrekkelijke en veilige afscherming rond uw huis.

Betafence klantgetuigenis: HoriZen prime

Als voorbereiding op de zomer installeerden Gerda en Danny uit Oostakker een zwembad. Ze hadden een omheining nodig die voor privacy en veiligheid zou zorgen en de uitstraling van hun huis zou aanvullen.

Betafence HoriZen Prime
"De omheining is volledig veilig en privé, en we kunnen ontspannen en genieten van de zomer in onze tuin. We hebben voor HoriZen Prime gekozen vanwege de uitstraling, het is passend bij ons huis, en we hebben al veel positieve reacties gekregen"

Gerda en Danny. 2022

Een punt waarmee velen mee te maken krijgen bij het kiezen van een omheining, is ervoor te zorgen dat de buren ook tevreden blijven. De meeste omheiningen hebben een voor- en achterkant, en niet altijd hetzelfde design, maar HoriZen Prime biedt aan beide zijden dezelfde moderne decoratieve paneelplaten, gemonteerd tussen de palen, die gegarandeerd in de smaak zullen vallen bij uw buren.

Bekijk onze video en laat je inspireren


Laat ons u helpen de perfecte tuin te creeren – klik hier

Zelf installeren? Bekijk onze installatievideo:Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo