Architectuur

Belgische Prijs voor Architectuur & Energie 2011

Zopas werd het startschot gegeven voor de Belgische Prijs voor Architectuur en Energie 2011. Tot en met 17 maart kan u één of meer projecten indienen voor deze prestigieuze tweejaarlijkse architectuurprijs.
De Koninklijke Federatie van Architectenverenigingen van België (F.A.B.) en Electrabel, GDF SUEZ organiseren in 2011 opnieuw de “Belgische Prijs voor Architectuur & Energie”. Alle Belgische architecten kunnen vanaf 1 februari tot uiterlijk 17 maart 2011 met één of meerdere van hun recente bouwwerken inschrijven voor deze prestigieuze tweejaarlijkse wedstrijd, de belangrijkste architectuurprijs voor gerealiseerde gebouwen in België.

De “Belgische Prijs voor Architectuur & Energie 2011” bestaat uit twee luiken, nl. de Belgische prijs voor Architectuur en de Belgische prijs voor Energie, elk met een eigen jury. De samenstelling van de jury wordt bekend gemaakt tegen half januari 2011. Alle deelnemende architecten dingen met hun realisatie mee binnen de gekozen categorie voor zowel de prijzen Architectuur als Energie.

Lees verder op Architectura.be