Algemeen

België krijgt eigen ‘slaapzender’ Mattflix

België krijgt eigen ‘slaapzender’ Mattflix
Met deze slaapzender krijgt België zijn eerste slaapkanaal: Mattflix. Een website met de beste slaapverwekkende filmpjes van Belgische bodem, bedoeld om met zo weinig mogelijk prikkels in slaap te vallen.
De parodie-site van Netflix staat vol met slaapverwekkende filmpjes van typisch Belgische beelden die zo saai zijn dat zelfs de moeilijkste slapers hun ogen niet kunnen open houden. Het initiatief komt van de Nederlandse matrassen startup Matt Sleeps. Oprichter Joep Verbunt: ’We willen er alles aan doen om mensen beter te laten slapen. Dat doen we met Matt, onze perfecte matras, maar nu ook door onze eigen online slaapzender Mattflix waar iedereen gratis slaapverwekkende filmpjes van eigen bodem kan streamen.” De Belgische zender Mattflix is specifiek afgestemd op het Vlaamse volk.

Diversiteit aan video’s

Afgelopen weken is er een speciaal team bezig geweest om de meest slaapverwekkende Vlaamse video’s te vinden. Op dit moment kunnen bezoekers wegdromen met een selectie aan video’s. Zo kunnen de kijkers in slaap dommelen tijdens de eedaflegging van koning Filip, een alles behalve bloedstollende lezing van universiteit van Antwerpen, een meer dan twee uur durende flightsimulator van Zaventem naar Oslo, of, net zoals vroeger, met de schaapjes van Tiktak.

Ook heeft het matrassenmerk eigen slaapverwekkende video’s ontwikkeld. De Mattflix Originals heten onder andere “De roltrap draait doorrr” en “Droom van Draaiende Doner”.

Naast de bestaande keuze vraagt Matt Sleeps de bezoekers om de huidige selectie aan te vullen met hun eigen langdradige, monotone en saaie video’s.

De zender is vanaf vandaag live en te vinden op mattsleeps.com/mattflix/vl/

Ook interessant


Build for Life