Interieur

Boxsprings voor een berenzoete slaap

Boxsprings voor een berenzoete slaap
Boxsprings.nl
Goed slapen maakt deel uit van een gezonde levensstijl. Maar hoe je tot dat goede slapen komt, hangt dan weer af van je slaapprofiel. Voor u aan slapen toe bent, moet u natuurlijk eerst een bed kiezen. De boxspring komt daarbij in beeld en verovert stilaan elke slaapkamer. Dankzij een rijke waaier aan stofferingen maakt hij bovendien steeds meer deel uit van het interieur.

Boxsprings zijn comfortabele bedden met een beddenbodem die gevuld is met duurzame springveren. Mensen denken vaak dat boxsprings matrassen hebben die gevuld zijn met springveren. Fout! De matras komt gewoon boven op de boxspring te liggen, en is dunner dan de doorsnee matras.

Vorm van uw rug

De voordelen van een boxspring zijn legio. Het grootste voordeel is dat de bedden rekening houden met de vorm van uw rug. De veren in de beddenbodem gaan mee met de buiging van uw rug. Hierdoor geniet u van een diepe berenzoete slaap.

Boxsprings maken gebruik van een zeer comfortabel en ventilerend slaapsysteem. Deze eigenschappen maken de bedden uitermate geschikt in hotels, waar ze erg in trek zijn en dikwijls hotelbedden worden genoemd.

Deel van uw interieur

De bedden bekleden naar uw persoonlijke smaak is perfect mogelijk. Zo maken ze deel uit van uw interieur. De mogelijkheden zijn quasi eindeloos. U kunt de dikte van hoofd- en voeteinde kiezen en er zijn talrijke stijlen, stoffen en kleuren voor het bed zelf. Zelfs een lederlook is mogelijk. Daarnaast zijn er ook bijbehorende kussens en bedspreien.

Boxsprings voor een berenzoete slaap
Boxsprings.nl

Lezen in bed

Boxsprings zijn bedden van topklasse en bieden u optimaal slaapcomfort. De beddenbodem is meestal eenpersoons, zelfs bij tweepersoonsbedden. Hierdoor ondervindt u geen last wanneer uw partner in bed beweegt. Wist u dat er ook elektrisch verstelbare versies bestaan? Handig toch wanneer u ‘s avonds nog wat wil lezen in bed.

Op maat

Heeft u een slaapkamer met moeilijke afmetingen of hoeken? Een schouw welke behoorlijk in de weg staat? Geen nood, de boxspring op maat biedt soelaas. Elektrische boxsprings zijn elektrisch verstelbaar. Wenst u een manier om op een comfortabele manier TV te kijken, te eten, of een boek te lezen in bed, dan zijn elektrische versies interessant voor u. Met een druk op de knop staat uw bed in de gewenste positie. Heeft u nog duizend en een vragen? Kijk eens op Boxsprings.nl en zult er geen spijt van hebben. Een goede slaap verzekerd!