Een tv beugel, de ideale oplossing

7 oktober 2016 Bron: Bouw & Wonen
Een tv beugel, de ideale oplossing
Misschien wilt u uw inrichting eens rigoureus omgooien of gaat u op korte termijn verhuizen. Dat betekent in beide gevallen dat alle meubels een nieuwe plek krijgen en er nieuwe keuzes gemaakt moeten worden. Waaronder natuurlijk de plek van de televisie. Dit is een goed moment om de tv eens echt mooi te integreren in uw interieur. De fraaiste oplossing hiervoor is om de de tv op te hangen aan een tv beugel. De ideale oplossing om de tv een centrale plek te geven zonder dat u inlevert op de ruimte die een tv op de grond in beslag neemt. U kiest de beste plek in de woonkamer en houdt zo de vloer vrij voor andere meubelen. Misschien precies tegenover de zithoek of juist in een aparte hoek met een lekkere loungebank. Een tv beugel kan eigenlijk overal heel makkelijk geplaatst worden, staat nooit in de weg en hangt bovendien ook nog heel veilig.

Soorten tv beugels

Als u besluit een tv beugel aan te schaffen heeft u gelukkig nog de keuze in het soort beugel.
Dat hangt o.a. af van de plek van de tv en van uw eigen wensen. Om te beginnen kunt u kiezen voor een vaste tv beugel. Met deze beugel bevestigt u de tv op een vaste plek dicht op de wand. U kunt de tv op een vaste tv beugel niet draaien dus is dit met name handig als de tv recht tegenover de plek hangt vanwaar u tv wilt kijken. Wilt u echter uw tv wel graag draaien voor een betere kijkhoek dan kunt u beter kiezen voor een draaibare tv beugel. De tv kan op deze beugel alle kanten op draaien en u kunt dus vanuit verschillende plekken in de kamer tv kijken. En tot slot kunt u ook nog kiezen voor een kantelbare tv beugel. Hiermee kunt u de tv naar boven en naar beneden kantelen. Heerlijk als u na een lange dag ’s avonds wat meer onderuit op de bank tv wilt kijken.

Een tv beugel in de slaapkamer

Dat een tv beugel niet alleen geschikt is voor de woonkamer spreekt natuurlijk voor zich. U kunt zich al voorstellen hoe prettig het is een tv beugel in de slaapkamer op te hangen. Dit is een perfecte oplossing voor uw tv. De ruimte is doorgaans beperkt en het is zonde als u een deel van uw slaapkamer moet opofferen voor een tv meubel. U kunt naast de standaard tv beugel ook kiezen voor een plafondbeugel. Zo kunt u lekker ontspannen vanuit bed tv kijken. U kantelt de tv naar de ideale stand en dan hoeft u alleen nog maar te genieten van uw favoriete film of serie.

Een tv beugel makkelijk bestellen

Tegenwoordig kunt u een tv beugel heel gemakkelijk online bestellen. Zoals bijvoorbeeld bij LCDwandbeugels. Dit is een bekende en betrouwbare leverancier van tv beugels, tv vloerstandaards en plafondbeugels. Zij leveren uit voorraad en voeren bekende merken als DQ, MyWall en OMB. Alle merken zijn geselecteerd op betrouwbaarheid, kwaliteit en prijs.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo