Behangpapier dat een vleugje safari geeft aan je interieur

7 februari 2020 Bron: Global Image
Behangpapier dat een vleugje safari geeft aan je interieur
Rechtstreeks uit de jungle, steppe en savanne vertaald naar de catwalk, street fashion en het interieur. De dierenprint is overal, van alle tijden en vooral helemaal van nu. Wij worden in elk geval helemaal wild van deze levendige Eijffinger behangpapier collectie vol inspiratie uit het dierenrijk.

Wilde wanddecoratie

Skin is een levendige collectie met Ďwildeí prints. Pure inspiratie uit het dierenrijk vakkundig gevat in tactiele dessins. Geschubde python, een uitbundige luipaard, elegant glanzende giraffe, fluweelzachte krokodil, verweerde olifant en een stoere zebra. Een harige wolf en slang in vinyl. Aanraken mag... De dessins zijn blikvangers voor een wand, maar kunnen ook uitstekend worden gecombineerd. Uitbundig, of juist verfijnd.

Behangpapier dat een vleugje safari geeft aan je interieur

Op safari in je interieur

In zowel tijdloze als eigentijdse kleuren; van saharazand tot mosgroen en olifantengrijs tot zeeblauw, van vleermuiszwart tot avondroze en woestijnrood. Skin geeft een vleugje safari aan je interieur.
Maak een statement met de wandgrote afbeeldingen van een matte zebraprint of een dromerig jungle-tafereel. Take a walk on the wild side met Skin in je interieur!

De Skin collectie van Eijffinger ligt half februari 2020 in de winkel.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo