Reflect: Tropische kleurschakeringen voor de huiskamer

23 maart 2017 Bron: Globalimage
Reflect: Tropische kleurschakeringen voor de huiskamer
Een behangcollectie die je nooit beu geraakt? 'Reflect' van Eijffinger weet†je elke keer opnieuw†te verrassen met tropische kleurschakeringen†omdat elke lichtinval een ander effect†creŽert.†Denk: een regenboog of schubben van exotische visjes die weerkaatsen†in glinsterende†waterdruppels. Hoog tijd om ook jouw passie†voor interieur te laten weerspiegelen in deze†luxueuze, summerproof†dessins†voor je muren.†

Eindeloos dwalen door de weelderige tuinen van het tropisch†resort. Een pauw schrijdt voorbij in al zijn schitterende kleurenpracht, de schubben van exotische visjes lichten op in de vijver. Een regenboog verschijnt in de nevel rond de waterval, en reflecteert in de glinsterende druppels op de bladeren.†Aan de rand van het zwembad wacht een cocktail op de met glanzend parelmoer ingelegde tafel. Al mijmerend laat je je gedachten de vrije loop, het zonlicht weerkaatst in duizenden dansende lichtpuntjes op het water.

Reflect: Tropische kleurschakeringen voor de huiskamer!

Reflect is een collectie vol weerspiegelingen, met luxe dessins in stralende kleuren.†Een chique bladerpatroon, parmantige pauwen, glinsterende schubben, faux-uniís met glimmende stipjes in verschillende varianten vangen het licht. Van regenboogfolie, tot luxe beads en aaibaar flock. Van rijk emerald tot pauwblauw, petrol en turquoise, fonkelend goud, diep amethist en van parelmoer, warme wittinten tot koel zilver. Elke lichtinval creŽert een ander effect, waardoor Reflect je steeds weer verrast met spannende kleurschakeringen.

Reflect: Tropische kleurschakeringen voor de huiskamer!


Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo