Volwassenen herontdekken het kleurboek

28 mei 2015 Bron: Global Image
Op zoek naar een origineel en hip eindejaarscadeau? Het Nederlandse interieurmerk Eijffinger pakt uit met een kleurboek voor volwassenen! Bij onze noorderburen zijn ze al een heuse hype omdat ze zouden helpen tegen stress. In een wereld waarin we overspoeld worden door e-mails, tweets, sms'jes en Facebook posts steekt digitale stress al eens de kop op. Logisch dat we terug op een 'analoge' manier plezier willen maken. Denk maar aan de huidige populariteit van breien en haken. Dat mensen zich in stilte terugtrekken met wat potloden en een kleurplaat is een ideale manier om te herbronnen en op adem te komen.

Eijffinger speelt in op deze trend met het BE INSPIRED design colouring book by Eijffinger. Het prachtig kleurboek voor volwassenen kwam tot stand in nauwe samenwerking met uitgeverij Terralannoo. 'De kleurplaten zijn telkens een design uit onze behangpapier collecties', zegt marketingverantwoordelijke Sietske van Alderwegen. 'Met themas als romantiek, nostalgie, exotisch, vintage en retro, kan je steeds een andere sfeer creren. Bovendien zijn de persoonlijke ingekleurde tekeningen leuk om in te lijsten. In het boek zit ook een kleurenkatern en inspirerende voorbeelden', aldus van Alderwegen.

Bestel dit boek:


Wie nog op zoek is naar een verrassend eindejaarscadeautje, kan het kleurboek van Eijffinger hierboven bestellen voor 14,95 euro.Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo