Beach vibes... in eigen tuin

23 april 2020 Bron: RCA
Beach vibes... in eigen tuin
De zomer zal er straks sowieso anders uitzien, maar aan sfeer zal het niet ontbreken als het aan Spaas ligt. De kaarsenproducent heeft zijn zomercollectie opgebouwd rond vrolijke pasteltinten en brengt zo de trend van ‘happy life’ – een mix van bohemian style en beach vibes – naar je tuin en terras. Ideaal voor een zalig zenmoment in roze, muntgroene of fris gele poedertinten.

Het zijn bizarre tijden, maar gelukkig kunnen het mooie weer en een gezellige buitenruimte – hoe klein ook – de nodige ontspanning brengen. Pastel staat fris en vrolijk én geeft tegelijk een rustgevend gevoel. Perfect dus om die vakantiestemming naar je tuin te brengen, op je terras, aan je eettafel of rond het zwembad. Bovendien hou je met de citronella-collectie de muggen op afstand.

In de Spaas-zomercollectie 2020 is de pure citronellageur Lemon Breeze aangevuld met Asian Garden (citronella & citroengras), Ginger Love (citronella & gember) en Summer Blossom (citronella & zomerbloesems). Daarbij heb je een ruime keuze uit klassieke theelichtjes, kaarsen in transparant reliëfglas of met soft glow. Stuk voor stuk elegante blikvangers die je onderling makkelijk kan combineren.

Ook nieuw zijn de niet-geurende tafelkaarsen met trendy prints van flamingo’s, toekans en tropische planten. Daarnaast kregen de tuinschalen een moderne variant erbij: wit terracotta met zwarte kaarsvulling. En met de tuinschaalhouder maak je van je tuinschalen in een handomdraai stijlvolle tuinfakkels.

Spaas creëert instant zomersfeer met nieuwe pastelkaarsen & theelichtjes

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo