Dossier Batibouw 2020

Batibouwacties voor Renson zonwering en ventilatie

5 februari 2019 Bron: Renson
Batibouwacties voor Renson zonwering en ventilatie
Wil je gezond en comfortabel kunnen wonen in je nieuwe of verbouwde huis? Klik hieronder dan snel door om dit voorjaar nog te kunnen genieten van de Renson voorjaarsacties. Van 1 februari tot 31 maart doe je interessante voordelen op ventilatie en doekzonwering.

Heb je bouw- of verbouwplannen of krijgt jouw droomhuis stilaan vorm? Dan kan je wellicht niet wachten om de handen uit de mouwen te steken en aan de slag te gaan. We begrijpen je enthousiasme en ongeduld, maar… heb je er al bij stilgestaan of je (toekomstige) woning ook gezond is? Je wil tenslotte toch dagelijks verse lucht ademen binnenshuis? En op warme zomerdagen is het er het liefst ook niet té warm. Met z’n volautomatische en vraaggestuurde ventilatiesystemen zorgt Renson ervoor dat je 24/7 kan genieten van de best mogelijke binnenluchtkwaliteit, op maat van je behoeften en leefpatroon. Vraaggestuurd ventileren is niet alleen goed voor jou, ook jouw energiefactuur zal er wel bij varen.

Batibouwacties voor Renson zonwering en ventilatie
Dankzij onze doekzonwering blijft je woning ook in de zomer aangenaam fris. De zon wordt tegengehouden nog voor ze het glas bereikt. Dat is de meest efficiënte oplossing om de binnentemperaturen draaglijk te houden. Bovendien zijn Renson screens transparant waardoor je toch nog steeds naar buiten kan blijven kijken.


Ontdek welk Renson ventilatiesysteem of type zonwering het best geschikt is voor jouw nieuwbouw of verbouwing op Batibouw in paleis 4 op stand 219 (van 23 februari tot 3 maart) of ga langs bij een verdeler in de buurt tijdens de Renson Days op 15, 16 en 17 maart.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Hypotheek.be
  • Loxone
  • bouwinfo