Dossier Batibouw

Batibouw in (zwart) vuur en vlam door Cosentino

  BE   10 januari 2020 Bron: King George
Batibouw in (zwart) vuur en vlam door Cosentino
Cindy Crawford en Silestone Eternal Noir bekleding
Zwart blijft een gevestigde waarde in interieurland. Cosentino tilt de kleur naar een hoger niveau met Eternal Noir van Silestone. Op Batibouw 2020 kun je een majestueus donker ontwerp van het merk ontdekken met sprekende witte en koper adering. Eternal Noir: hét nieuwe zwart.

Naast Eternal Noir presenteert Cosentino nog een nieuwe Silestone Eternal-kleur op Batibouw: Silken Pearl. Waar Eternal Noir een statement-tint is, is Silken Pearl zacht met een romige basis en subtiel wit geaderd design. De adering speelt een essentiële rol in de de hele collectie. Het willekeurige karakter van het aderpatroon roept een luxueus gevoel op van zekerheid en volmaaktheid.

Batibouw in (zwart) vuur en vlam door Cosentino

Batibouw in (zwart) vuur en vlam door CosentinoEternal Noir - prijs op aanvraag

Zwart vuur

Eternal Noir heeft een asymmetrisch ontwerp dat geïnspireerd is op de puurheid van natuursteen. De zwarte afwerking straalt klasse en eenvoud uit. De intense, spectaculaire witte en koperen adering geeft het ontwerp een vurige look. Eternal Noir is een krachtige kleur die ongetwijfeld een ‘wauw’-effect sorteert bij heel wat Batibouw-bezoekers.

Batibouw in (zwart) vuur en vlam door Cosentino

Zijdezacht design

Silken Pearl is geïnspireerd op romige steen, waarvan de zachte, verfijnde basis wordt aangevuld met een subtiel wit aderpatroon. De rustige uitstraling biedt architecten en ontwerpers een breed scala aan esthetische combinaties.

Batibouw in (zwart) vuur en vlam door CosentinoSilken Pearl

Bestverkochte collectie

De Eternal-kleurencollectie van Silestone by Cosentino, de bestverkochte reeks van het merk, is gekend en geliefd voor de elegante marmerlook die de collectie bezit. Eternal Noir en Silken Pearl staan pal tegenover elkaar qua look-and-feel. Samen bieden ze een antwoord op de uiteenlopende tendensen en persoonlijkheden.

Batibouw in (zwart) vuur en vlam door CosentinoSilken Pearl - Prijs op aanvraag

Cindy Crawford is opnieuw ambassadrice

Silestone by Cosentino presenteert ‘Tops on Top 2019’, de nieuwe advertentiecampagne met Cindy Crawford. ‘Tops on Top 2019’ versterkt de band tussen Silestone® en de lifestyle-wereld, en consolideert zijn wereldwijde positie als leider op het gebied van decoratief en architectonisch design en trends voor oppervlakken. In de advertentie zien we de prachtige Cindy Crawford bij een spectaculair aanrechtblad van Silestone® in de nieuwe kleur Eternal Noir, dat glanst als een juweel en een innovatief oppervlak biedt met de beste en meest geavanceerde technische snufjes

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo