Batibouw 2018: Intu´tief ontspannen dankzij RainSelect

     4 januari 2018 Bron: King George 1á436 keer gelezen
Batibouw 2018: Intu´tief ontspannen dankzij RainSelect
Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Om je doucheruimte zo strak mogelijk te houden en je toch van al dat doucheplezier te laten genieten, introduceert hansgrohe RainSelect. Bij dat handige bedieningspaneel switch je snel en intu´tief tussen hand- en hoofddouche Ún tussen de verschillende straalsoorten. U kunt deze nieuwe RainSelect ontdekken tijdens Batibouw 2018 op de stand van Hansgrohe in paleis 7!

Een klein wellnesswalhalla, daar evolueert onze doucheruimte steeds vaker naartoe. We kiezen niet langer voor ÚÚn kleine handdouche in een donkere kleine cel, maar voor licht, ruimte en luxe. Zo hebben we naast de praktische handdouche vandaag vaak ook een royale hoofddouche, liefst mÚt keuze uit verschillende straalsoorten. Die laat ons afwisselend en naar wens genieten van een watervalstraal, een volumineuze regendouche of een verkwikkende plensbui. Bij hansgrohe gebeurt dat met ÚÚn druk op de knop dankzij RainSelect. Want tijdens het douchen moet je je hoofd leeg kunnen maken. Een intu´tieve douchebediening maakt dat mogelijk. Zo begin je verkwikt aan je ochtend of spoel je onder de douche dat laatste restje herinnering aan een drukke dag probleemloos weg.

Hansgrohe: Intu´tief ontspannen dankzij RainSelect

Opgeruimde douche

De ontwerpers van Phoenix Design gaven RainSelect een strak en intu´tief design mee. Ze wilden de douche niet alleen van een eenvoudige bediening voorzien, de badkamermuur moest ook een strakke en opgeruimde look hebben. Een opgeruimd hoofd begint namelijk met een opgeruimd huis. Door het gebruik van kwalitatief glas en metaal is de douche een eyecatcher voor elke badkamer. De fijne metalen afwerking benadrukt het lineaire karakter. De beperkte inbouwdiepte levert tot slot extra plaatswinst en bewegingsvrijheid in de doucheruimte op.

Hansgrohe: Intu´tief ontspannen dankzij RainSelect

Net zo eenvoudig als het licht aandoen

RainSelect laat je toe om op een eenvoudige manier alle mogelijkheden van je douchesysteem te bedienen. De grote knoppen van 70 x 70 mm maken het bedienen van de douche net zo gemakkelijk als bij een lichtschakelaar ľ puur intu´tief. Je hebt bovendien geen extra elektronische voorzieningen nodig., want de knoppen werken puur mechanisch dankzij de Select-technologie van hansgrohe. Ook kunnen de verschillende douchesystemen tegelijkertijd functioneren.

Naast de knoppen om de verschillende douchefuncties te bedienen, zijn er ook twee draaiknoppen die de sterkte van de waterstraal en de temperatuur bepalen. Je kunt het debiet naar wens regelen en zelfs helemaal uitzetten voor een eenvoudige reiniging. De handige houder voor de handdouche maakt een extra douchestang en dus extra boorwerk overbodig.

Wit, zwart of chroom

De RainSelect is beschikbaar in twee modellen voor de douche, en er is een uitvoering voor bij een bad waarin je ook kunt douchen. Je hebt de keuze tussen drie afwerkingen: wit, zwart en spiegelglas in een chroomkleurige metalen omlijsting. Je kunt de RainSelect-douchebediening combineren met hoofddouches zoals de Rainmaker Select of andere modellen die een gelijkaardige designtaal gebruiken, of die werken met gelijkaardige materialen (zoals wit glas) om de look van je badkamer tot in de puntjes te verzorgen.

Hansgrohe: Intu´tief ontspannen dankzij RainSelect
Verstuur
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Loxone
  • bouwinfo