Terras en oprit

Batibouw 2014: Passie troef bij Stone & Style

Rood is de kleur van passie, energie en beweging. Waarden die het Limburgse Stone&Style by Ebema, trendsetter op het vlak van outdoor tegels en tegelaccessoires, hoog in het vaandel voert. Precies daarom verrast het tijdens Batibouw 2014 met zijn 'Red Box', een belevingsruimte in felrood waar u als bezoeker ogen te kort komt om de eyecatchers van het bedrijf te ontdekken.

Perfecte start

Februari is de maand bij uitstek om volop plannen te maken voor de aankomende lente en zomer. Dat is ook hetgeen Stone&Style by Ebema ook doet. Samen met u dromen over tal van mogelijke projecten en plannen voor uw tuin, terras, oprit en andere buitenruimtes. Een perfecte start om uw plannen te delen, is naar jaarlijkse gewoonte het rendez-vous op Batibouw, het salon bij uitstek voor al wie zijn dromen binnen- of buitenshuis wil realiseren.

Batibouw 2014: Passie troef bij Stone & Style

Ultieme inspiratiebron

Dit jaar wilden ze bij Stone&Style by Ebema voor Batibouw niet enkel hun knowhow en tomeloze creatieve inspiratie in de kijker zetten. Ze zochten eveneens naar een passende metafoor om hun energie en drang naar vernieuwing als toonaangevende naam op het vlak van tuinverhardingen en buitenruimtes meer dan ooit in de kijker zetten. Dat doen ze met de 'Red Box' die op Batibouw 2014 fungeert als verlengstuk van de slogan: 'The way to your dreams'. Die weg naar uw dromen vindt u op Batibouw 2014 dus in de 'Red Box' waar specialisten van Ebema u met raad en daad zullen bijstaan om al uw projecten kracht bij te zetten. De 'Red Box' zal daarbij uw creativiteit prikkelen middels adembenemende sfeerbeelden van realisaties door Stone&Style by Ebema die stuk voor stuk visueel uiting geven aan de krachtige identiteit van het bedrijf.

Fluweelzachte, adembenemende projecten

Het paradepaardje van Stone&Style by Ebema is de Megasmooth collectie. Megasmooth vormt het absolute pronkstuk voor creaties van formaat waarmee u adembenemende projecten kan realiseren. Met hun strakke lijnen, gladde looks, streelzachte textuur en intense kleuren stelen ze gegarandeerd de show. Geen wonder dat de Megasmooth tegels ondertussen het mooie weer maken in tuinen en balkons van tal van trendy designhotels, in stijlvolle buitenpatio’s maar vooral ook rond geraffineerde woonruimtes waar een verfijnde smaak en onmiskenbare elegantie de toon zetten.
Door hun strakke vormgeving, hun opulente uitstraling en hun robuuste, stoere omvang creëren ze in elke tuin gegarandeerd symmetrie, verleidelijke looks, grandeur en een absoluut gevoel van ruimtelijkheid.

Net zoals bij de andere Stone & Style collecties zijn er als kers op de taart voor het Megasmooth gamma eveneens bijhorende, zwembadranden, trapelementen en opsluitbanden.
Creativiteit houdt echter niet op met prachtige tuintegels. Daarom ging Stone&Style by Ebema nog een stap verder en breidden ze hun Megasmooth collectie uit met 'Smooth Objects', een gamma van uiteenlopende (tuin)objecten als zitelementen, kunstvoorwerpen, ... uitgevoerd met dezelfde prachtige, fluweelgladde look als de Megasmooth tegels.

Aviena Circle, een voorbeeld van succesvolle co-creatie

In samenwerking met de Franse architect Maxime Saïsse is Stone&Style by Ebema op zoek gegaan naar een esthetische grasbetontegel die perfect aansloot bij de doelstelling om het gevoel van waardigheid in de Parijse buitenwijken terug te winnen. Bestrating vormde één van de aandachtspunten in de renovatie van deze wijken. Samen met de architect ontwikkelde Stone&Style by Ebema een naadloze integratie tussen een functionele waterdoorlatende verharding en de natuurlijke omgeving. Het resultaat van deze co-creatie is de 'Aviena Circle' die zorgt voor een esthetisch groen uitzicht, een unieke combinatie tussen hoogwaardige beton, natuurlijke elegantie en milieuvriendelijkheid in één product.

Kortom, tijdens Batibouw 2014 willen ze bij Stone&Style by Ebema meer dan ooit benadrukken dat een prachtige tuin of buitenruimte voor iedereen een haalbaar objectief is. Daar staan de Stone&Style by Ebema collecties garant voor.

Ook interessant