Badkamers

Batibouw 2014: Hout verovert badkamers bij Facq

Tijdens Batibouw 2014 lanceert Facq een gloednieuw assortiment badmeubilair met een verfijnd design, gemaakt van massief hout: `Essentiel`. Aan de voorzijde van de meubels zijn houtnerven zichtbaar voor een authentieke uitstraling, die doet denken aan de tegenwoordig zo geliefde Scandinavische stijl.

De collectie bestaat uit verschillende meubels, waaronder het traditionele wastafelmeubel en de toiletkast, maar ook een hoge kast en een wasmand met twee vakken (ideaal om wasgoed direct te sorteren). Het functionele wastablet uit keramiek beschikt over ergonomische vlakken om verschillende toiletartikelen tijdens het gebruik neer te zetten. Zodra men zijn toilet heeft gemaakt, kan men de producten opbergen in de binnenlade, geïntegreerd in een grotere lade met meer capaciteit. Dankzij deze handige opbergruimtes blijft de wastafel altijd netjes. De grote lade is gemakkelijk te openen met de geïntegreerde handgreep, voorzien van een harmonieus design.

Facq Essentiel op Batibouw 2014

De ‘Essentiel’-collectie is gemaakt van hoogwaardig massief eikenhout uit Frankrijk. De traditionele zwaluwstaartmontage staat garant voor een onberispelijke afwerking. Bovendien zijn de deuren en laden (onzichtbaar) versterkt voor een duurzaam gebruik van deze meubels, die dagelijks zwaar worden belast. Het meubel is beschikbaar in 60, 90 of 120 cm (voor een of twee waskommen). De gehele collectie is in meerdere tinten verkrijgbaar: naturel, havane, grijs en obscuur. De fronten zijn verkrijgbaar in drie versies: effen, gebeiteld en gezaagd. De ‘Essentiel’-collectie van Sanijura wordt op Batibouw voor de eerste keer in België gepresenteerd en is exclusief te koop bij FACQ.

U vindt FACQ op Batibouw 2014 in Paleis 7, stand 311