Verbouwen

BMN Home: de plek om consument te inspireren en adviseren

BMN Home: de plek om consument te inspireren en adviseren
BMN Home: inspiratie opdoen en de sfeer van woonstijlen proeven
Plannen voor een nieuwe keuken, woonkamer, badkamer of toilet? BMN Home is het nieuwe startpunt voor de bouwprofessional en zijn particuliere klant. Geen showroom met losse producten, maar inspiratie opdoen en de sfeer van woonstijlen proeven, inclusief vakkundig advies. BMN introduceert met het nieuwe BMN Home een totaalconcept met keukens, sanitair en tegels in actuele stijlen. Op donderdag 1 november is de officiële opening van de eerste BMN Home in Nieuwegein.

Aanleiding voor de metamorfose is de veranderde vraag uit de markt. De klant van vandaag doet inspiratie op via woonbladen, woonprogramma’s, Pinterest en verwacht die woonstijl terug te vinden in een inspiratievolle showroom. Het draait om de juiste combinaties van materialen, kleuren en producten passend in de stijlvoorkeur en budget van de klant.

BMN gooide het roer met BMN Home fors om: van product naar beleving, van productprijzen naar totaalconcept en naar verkoop in een inspiratievolle showroom die keuzestress voorkomt. BMN Home biedt de klanten van de aannemer, architect en zzp’er alles voor de complete afbouw van woningen, tot en met keukens en sanitair.

BMN Home: de plek om consument te inspireren en adviseren

Kiezen uit verschillende woonstijlen

De volledig verbouwde showroom in Nieuwegein (2.100 m2) is aangepast naar de laatste trends en ontwikkelingen in de markt en toont verschillende woonstijlen zoals botanical, urban, landelijk en modern. BMN Home biedt producten van A-merken en het scherp geprijsde eigen merk Procasa, geschikt voor sanitair, wand en vloer.

Omdat er alleen op afspraak wordt gewerkt, heeft iedere klant ruim de tijd om keuzes te maken, ook op zaterdag. Naast deze persoonlijke begeleiding en advisering ondersteunt BMN de bouwprofessional met gedetailleerde (3D) werk- en installatietekeningen.

Ook interessant