Architectuur

Architecten kunnen nu inschrijven voor Mijn Huis Mijn Architect

Architecten kunnen nu inschrijven voor Mijn Huis Mijn Architect
Op zaterdag 26 en zondag 27 september pakt de Orde van Architecten - Vlaamse Raad uit met een fonkelnieuwe editie van Mijn Huis Mijn Architect. Dit openhuizenevent helpt bouwheren op weg naar een ontwerper voor hun droomwoning. Architecten die een project in de spotlight willen zetten, kunnen nu inschrijven. Mijn Huis Mijn Architect is alom gekend als de gelegenheid bij uitstek om architecturale hoogvliegers te bezoeken in Vlaanderen en Brussel. Uniek is dat men er ook kennis kan maken met de architect van het project. Dat recept bracht tijdens de vorige editie 30.000 belangstellenden op de been. Voor veel architecten is het openhuizenweekend een uitgelezen kans om uit te pakken met een referentienieuwbouw- of renovatieproject.

Ook in 2015 krijgen deelnemende architecten de kans om een visitekaartje persoonlijk af te geven aan de bouwheer van morgen. Jaarlijks vinden tal van toekomstige (ver-)bouwers zo de geschikte ontwerper om hun bouwdromen te vertalen. Deze 16de editie betekent het startschot van een nieuwe reeks mooie bouwverhalen.

Thema 2015: Creatief met ruimte

Bouwgronden zijn schaars. Wie bouwt, heeft minder financiële middelen. De zoektocht naar andere methoden van wonen, is volop ingezet… Een evolutie die ongetwijfeld bekend in de oren klinkt. Dagelijks staan architecten voor de uitdaging om creatief om te springen met beperkte ruimte en budget. Mijn Huis Mijn Architect doet daarom een warme oproep om deze mooie resultaten niet langer te verstoppen en brengt het thema dit jaar extra onder de aandacht.

Praktisch

U bent architect en u wilt uw vakbekwaamheid, stijl, voorkeurwerkdomein en visie op een ongedwongen manier tonen? Licht u graag toe hoe u van dienst kunt zijn als creatieve allrounder en bouwmanager? Inschrijven kan tot en met 5 juni. Nieuwbouw- of renovatieprojecten in Vlaanderen of Brussel komen in aanmerking. Deelnemen met een project van een vorige editie kan ook.

Stel uw inschrijving niet uit. Zo kunt u alles minutieus voorbereiden.
Info en inschrijven: www.mijnhuismijnarchitect.com/deelnemer

Ook interessant