Verbouwen

Aquaplan ondersteunt doe-het-zelver

Aquaplan viert haar dertigjarig bestaan met een nieuw logo, huisstijl en verpakking. Met de gerestylede doe-het-zelf productlijn van het Antwerps bedrijf ATAB pakt u zelf alle problemen aan in en rondom uw woning. Duidelijkheid, uniformiteit en gebruiksvriendelijkheid staan hierbij centraal. Aquaplan, dat dertig jaar bestaat, staat bekend als de marktleider op het gebied van professionele waterdichtingsconcepten op maat van de doe-het-zelver. Met zijn uitgebreid assortiment van 250 verschillende producten bespeelt Aquaplan de noden van iedere huiseigenaar en tuinliefhebber en staat zij borg voor kwalitatieve oplossingen. Vanwaar de restyling?

“Het nieuwe logo en de bijbehorende baseline drukken uit waar het nieuwe Aquaplan voor staat: een sterk en gezinsvriendelijk merk dat oplossingen biedt voor waterdichting, onderhoud, verfraaiing en bescherming. Hierbij wordt de gebruiksvriendelijkheid voor zowel verkoper als consument hoog in het vaandel gedragen,” verklaart Sales & Marketing manager Peggy Boeykens.

Doe het zélf

Aquaplan beschermt je woning door zijn breed assortiment. Aquaplan heeft een oplossing voor elk probleem op daken, op muren, in kelders en in de tuin. Aquaplan begeleidt doe het zelvers met innovatieve producten om tot een professioneel eindresultaat te komen. De complete rebranding van de verpakking maakt het voor de consument immers gemakkelijker om het juiste product voor zijn specifieke probleem te vinden. De foto op de verpakking maakt bijvoorbeeld meteen duidelijk voor welk vochtprobleem je het product kan gebruiken. Daarnaast werd gebruiksvriendelijke uitleg en een eenduidige kleurcodering per productlijn toegevoegd.

Die gebruiksvriendelijkheid is ook terug te vinden op de website van Aquaplan. Dankzij een zoekmachine per product of probleem, instructiefilmpjes en een calculator om de benodigde hoeveelheid te berekenen, transformeert elke doe-het-zelver zich in no time tot een echte klusjesman of –vrouw. Zo kan je op een efficiënte en eenvoudige manier een veilige en warme thuis voor je gezin creëren.

Vernieuwingen

“Met een nieuwe verpakking, logo, huisstijl en website voor Aquaplan speelt de segmentspecialist voor waterdichting bewust in op de behoeften van zijn klanten. Men zette immers een heus marktonderzoek op poten dat het startpunt vormde voor de integrale rebranding. De vernieuwingen benadrukken de hoogwaardige kwaliteit die eigen is aan het Aquaplan assortiment,” zegt Sales & Marketing manager Peggy Boeykens.

Ook interessant