Badkamers

Als de douchegoot een sfeerschepper wordt

Als de douchegoot een sfeerschepper wordt
Badkamerbeleving is een zaak van design, materiaal en kleur in de juiste balans. Met 4 nieuwe trendkleuren voor de Advantix Cleviva douchegoot gaat Viega resoluut voor luxe en ingetogen elegantie. De keuze uit gecoat antraciet, goud, kopergoud en champagne - naast geborsteld roestvrijstaal (RVS) - maakt van deze douchegoot een sfeerbepalend stijlelement in de badkamer.

De juiste kleur voor je interieur, het geldt ook in de badkamer. Niet iedereen wil immers dezelfde sfeer in de douche. Met enkele raak gekozen kleuraccenten maak je een badkamer bijvoorbeeld meteen veel huiselijker, klassieker of stijlvoller. Maar de kleurkeuze moet altijd passen in een totaalconcept. Het nieuwe kleurengamma van Viega's 'Advantix Cleviva' douchegoot tekent voor een elegante, ingetogen sfeer, binnen een perfecte harmonie van materiaal en kleur.

Als de douchegoot een sfeerschepper wordt
Viega's 'Advantix Cleviva'-douchegoot is nu verkrijgbaar in antraciet, kopergoud, champagne en goud. Wie meer van neutraal houdt, kan kiezen voor de geborstelde RVS-versie.

Creëer de gewenste sfeer

Met twee designvarianten in RVS en vier nieuwe trendkleuren creëert de Advantix Cleviva de sfeer naar uw wens. Strak RVS? Stijlvol antraciet? Of liever warme en gezellige goud-, kopergoud- of champagnetinten? Afhankelijk van de gewenste sfeer kan je zelfs het inlegstuk voor de waterafvoer inwisselen voor een andere designversie of kleur.

Aantrekkelijke afvoer

Anders dan conventionele douchegoten leidt de Advantix Cleviva het water via een slank, RVS-profiel naar een centrale afvoer in de vloer. Het profiel met ingebouwde helling wordt op de chape geplaatst. Zo stroomt het water probleemloos naar de puntafvoer eronder, via de elegant ontworpen en vervangbare inlegstukken.

Easy-to-clean en zelfreinigend

Dankzij het doordachte design volstaat een simpel afgeven van het afvoerprofiel om het weer hygiënisch schoon te maken. Even eenvoudig kan je het inlegstuk wegenemen, zodat je ook het zeefje in de afvoer kunt reinigen. De afvoer is op zichzelf continu zelfreinigend, dankzij de manier waarop het water er doorheen stroomt.

Vrijheid van installatie

Een mini-badkamer of een grote badkamer? Het maakt niet uit. Advantix Cleviva is verkrijgbaar in standaardlengtes van 800, 1.000 en 1.200 mm, maar kan ook ter plaatse bij installatie worden ingekort tot 300 mm, of verlengd door montage in serie met andere douchegoten. Daarbij kan je kiezen voor een plaatsing strak aan de muur, eender waar in een betegelde ruimte of midden in de douche.

Als de douchegoot een sfeerschepper wordt

Ook interessant