Verbouwen

700 deelnemers voor Infosessies Renoveren is informeren

700 deelnemers voor Infosessies Renoveren is informeren
De infosessies ‘Renoveren is Informeren’ mochten ook dit jaar op flink wat belangstelling rekenen. Organisatoren Ik Ga Bouwen & Renoveren en NAV, de Vlaamse architectenorganisatie verwelkomden in mei en juni 700 belangstellenden in de KBC-locaties in Antwerpen, Leuven en Gent. Wie op verbouwplannen broedt, vernam er op één avond alle info voor een geslaagde renovatie.

De renovatiesector staat in 2015 bol van de hervormingen. Veel toekomstige verbouwers storten zich dan ook liever niet onvoorbereid in een avontuur. Getuige de honderden bezoekers die zich kwamen informeren tijdens de vierde editie van ‘Renoveren is Informeren’. Deelnemers kregen er een chronologische toelichting van het hele renovatieproces. Van de aankoop tot de oplevering van de woning.

Deze drie sessies vonden plaats kort na De Vlaamse Renovatiedag. Bezoekers van die openhuizendag met extra honger naar verbouwinfo werden zo op hun wenken bediend. Maar ook tal van toekomstige verbouwers die de Renovatiedag gemist hebben, kwamen over de voer.

Ook interessant