Verbouwen

'Renoveren is Informeren' helpt kandidaat-verbouwers op weg

`Renoveren is Informeren` helpt kandidaat-verbouwers op weg
In juni organiseren Netwerk Architecten Vlaanderen (NAV) en Ik ga Bouwen & Renoveren de gratis infosessie ‘Renoveren is informeren’. Wie verbouwplannen koestert verneemt er op één avond alles voor een geslaagde verbouwing, van de aankoop tot de oplevering van een woning. Een sessie meepikken kan gratis op 15 juni in Gent, op 21 juni in Antwerpen of op 27 juni in Leuven.

Verbouwen gaat vaak gepaard met een hele rist vraagtekens. Waar moet u op letten bij de aankoop van een woning? Wat is de gepaste lening? Wat is de rol van de architect en de aannemers? Hoe energiezuinig renoveren? Van welke premies kan u genieten?

Toekomstige verbouwers zijn dus best vooraf goed geïnformeerd. Daarom trekken NAV en Ik ga Bouwen & Renoveren door Vlaanderen met een nieuwe editie van ‘Renoveren is Informeren’. De infoavond mikt op toekomstige verbouwers die nog met verbouwvragen zitten.

Deelnemers krijgen er een chronologische toelichting van het hele renovatieproces. Van alle fases verneemt u de antwoorden, nuttige weetjes en tips voor uw renovatie.

De infoavond bijwonen kan op donderdag 15 juni (Gent), woensdag 21 juni (Antwerpen) of op dinsdag 27 juni (Leuven). Deelname is gratis. Wel moet u zich vooraf online registreren. Iedere aanwezige ontvangt op het einde van de avond een info-verbouwpakket.

Praktisch

Data & Locaties
Do 15 juni 2017 - KBC Gent - Kortrijksesteenweg 1100, 9051 Gent
Wo 21 juni 2017 - KBC Antwerpen - Schoenmarkt 35, 2000 Antwerpen
Di 27 juni 2017 - KBC Leuven - Brusselsesteenweg 100, 3000 Leuven

Programma
18.30u Onthaal
19.00u Begin infoavond
21.00u Afsluitende drink

KostprijsDeze infosessie is gratis. Wel moet u zich registreren via de rechter kolom op onderstaande website.

Info en inschrijven
www.devlaamserenovatiedag.be/infosessies

Ook interessant