5 manieren hoe drukwerk je interieur meer schwung geeft

19 november 2020 Bron: Bouw & Wonen
5 manieren hoe drukwerk je interieur meer schwung geeft
Het interieur van je huis is iets om trots op te zijn. Vaak heb je in de jaren redelijk wat spullen verzameld, allemaal met een verhaal of een gebeurtenis eraan verbonden, waardoor je huis een uniek interieur krijgt. Maar een mens wil ook wel eens wat anders, en soms is het tijd voor een flinke vernieuwing. Lees hieronder hoe je met drukwerk je interieur tot nieuwe hoogtes laat stijgen.

1: Druk een poster

Bijvoorbeeld van dat perfecte vakantiekiekje. Die prachtige foto gemaakt op dat verlaten strand, of juist die foto gemaakt in de drukke kroeg met al je vrienden. Een poster drukken is een mooie manier om deze vakantie opnieuw te beleven en er elke dag naar te kunnen kijken. Perfect om op te hangen in het trapgat of juist in je slaapkamer!

2: Postkaarten maken je interieur af

Iedereen heeft die ene foto die zo mooi is, dat het bijna lijkt alsof deze op een postkaart hoort of uit een magazine is geknipt. Juist deze foto is perfect om te laten drukken en te laten zien aan vrienden en familie als ze op bezoek komen. Ze zullen zich verwonderen over die mooie afbeelding in je huis, en ze zullen vooral verbaasd zijn wanneer je laat weten dat je deze zelf hebt gemaakt (stiekem zelfs gewoon met je mobiele telefoon). Meerdere postkaarten naast elkaar is nog leuker. Zo krijg je die kale muur wel vol!

3: Maak een fotoboek

Clichť, maar zo fijn om te hebben van een vakantie; het fotoboek. Uiteraard is een fotoboek gemakkelijk online te maken bij verschillende aanbieders, maar wat is er leuker dan zelf een fotoboek te ontwerpen? Zo bepaal je zelf het formaat, de papiersoorten en andere zaken die je bij een standaard fotoboek niet kunt kiezen. En natuurlijk is dit fotoboek perfect om te laten zien aan bezoek, en ze jaloers te maken met de mooie vakantiefotoís! Zet je fotoboek op een prominente plek, zodat je er altijd naar kunt kijken.

4: Toon je keuken skills

Ben je een goede (amateur) chef in de keuken? Jouw favoriete gerecht tentoongesteld in de keuken, met een foto van de meest prachtige uitvoering van het gerecht is een aanwinst voor elke keuken. En om het anderen ook gemakkelijk te maken kan je het recept er ook aan toevoegen tijdens het ontwerpen. Ideaal om extra instructies mee te geven zodat anderen ook van dit gerecht kunnen genieten.

5: Laat tekeningen drukken

Wie bij jullie ook de kunstenaar in huis is, jij, je partner of je kind, zelfgemaakte kunst is altijd veel bijzonderder dan standaard kunst uit de winkel. Scan dus je mooiste kunstwerk in en laat deze drukken. En wanneer je kiest voor meerdere exemplaren kan je de krabbels van je zoontje zelfs aan de hele familie geven. Een mooi lijstje eromheen, en iedereen kan ervan genieten.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo