Terras en oprit

10 essentials voor een terrasinrichting in koninklijke sferen

10 essentials voor een terrasinrichting in koninklijke sferen
De juiste terrasinrichting maakt je zomer. Zeker deze zomer. We zetten dan ook meer dan ooit de inrichting van onze eigen tuin of terras op punt zodat we er de komende maanden ten volle van kunnen genieten. Belgisch luxe tuinmeubel en -verlichting-specialist Royal Botania zet 10 producten op een rijtje die niet mogen ontbreken op jouw troonplaats.

terrasinrichting
terrasinrichting
terrasinrichting
terrasinrichting
terrasinrichting
 1. Lotus – Een ligbed op maat van koning Zon
  Dit ligbed is een ware designparel met een ronde centrale aluminium basis omringd door elegante teakpoten –zoals de stralen rond de zon. Prijs : €4899 + bijhorend ligkussens vanaf €2445 en geweven kussens in rugleuning vanaf €1345.
 2. Folia – Moeder Aarde op de troon
  Zonder Moeder Aarde geen koninkrijk. Deze loungestoel geïnspireerd op de vorm en nerven van een blad brengt een ode aan de natuur. Prijs : vanaf €899 + bijhorend zitkussen vanaf €175 en rugkussen vanaf €145.
 3. Organix – Om aan de dagelijkse grillen van de Koning te voldoen
  Met deze moduleerbare lounge en bijzettafels geniet je elke dag van een andere terrasinrichting. Speel met de verschillende vormen en pas aan in functie van het aantal bezoekers dat op audiëntie komt. Prijs : Organix lounge vanaf €5889 + bijzettafel met keramisch blad vanaf €899.
 4. Palma parasol – Enkel het beste is goed genoeg voor de Koning
  Deze minimalistische parasol won in 2018 zowel de IIDA Award in Las Vegas als een 'Best of Best' Red Dot Design Award. Met zijn natuurlijke gebogen vormen en een geïntegreerd automatisch openingssysteem steelt hij de show. Prijs : vanaf €2449 + bijhorende voet (70 of 75cm diameter) vanaf €699.
 5. Wave – Luieren op de golven
  Lekker languit niets doen, zoals het de adel betaamt. Wave is een hangmat die je draagt zoals een golf jouw koninklijke vloot zou ondersteunen. Prijs : vanaf €14.599.
 6. Tono – Voeten in de lucht en schatkist bij de hand
  Deze handige extra kan je als poef, bijzettafel of opberger voor de geheime voorraad van de koning gebruiken. Prijs : vanaf €999 voor diameter 73cm + bijhorend zitkussen vanaf €149.
 7. Mozaix lounge – Drank en spelen
  Een drankje en versnapering aan je zijde en verlichting voor wat koninklijke lectuur, deze lounge vervangt je onderdanen. Prijs : vanaf €6859.
 8. Lunar – To the moon and back
  Met deze op de maan geïnspireerde wandlamp rijken de grenzen van jouw koninkrijk tot voorbij de sterren. Een sfeervolle moodmaker voor eindeloos napraten op warme zomeravonden. Prijs : vanaf €385 diameter 22cm.
 9. Exes – De regisseursstoel om je onderdanen aan te sturen
  Deze elegante stoel met X-factor is de moderne troon van elke King en Queen. Prijs : vanaf €799 + bijhorend zit- en rugkussen vanaf €99 per stuk.
 10. Conix – Robuust beton voor een koninklijke maaltijd
  De naam zegt het zelf: aan de robuuste betonnen eettafel Conix komt de Koning niks te kort. Smakelijk! Prijs : vanaf €8399.

Ook interessant