Projectgrond met subliem zicht op Maasvallei te koop

  BE   12 juni 2018 Bron: Two Cents
Projectgrond met subliem zicht op Maasvallei te koop
Blaimont, een dorp in de gemeente Namen, herbergt een uniek stuk projectgrond van maar liefst 5 ha, vergund voor twintig woningen. Het sublieme zicht op de Maasvallei en een zeer lage startprijs van € 350.000, bieden uitzonderlijke mogelijkheden voor projectontwikkelaars of particulieren op zoek naar een goede belegging. De veiling, georganiseerd door Troostwijk Real Estate Sales, loopt nog tot 28 juni. Online veilingen van projectengronden komen steeds vaker voor, omdat het een transparante en snelle manier van verkopen is.

Uitgestrekte waterplassen en naaldbomen

In de schaduw van de heuvels van de Belgische Ardennen, in de nabijheid van de stad Dinant en tegen de grens met Frankrijk, bevindt zich de gemeente Blaimont. In de Rue du Village ligt een projectgrond van ongeveer 5 ha dat vergund is voor twintig open bebouwingen. Het stuk grond is erg uniek door het prachtige uitzicht op de Maasvallei, met zijn uitgestrekte waterplassen en naaldbomen. In het rustige dorp Blaimont liggen nog een twintigtal andere woningen, omgeven door een subliem stukje natuur. De grond is overigens gebruiksklaar en kan onmiddellijk bebouwd worden. Alle nutsvoorzieningen voor gas, water en elektriciteit zijn volledig aangelegd.

Troostwijk Real Estate Sales verwacht heel wat binnenlandse en buitenlandse belangstelling voor dit bijzondere stuk grond. “We verkopen wel vaker projectgronden, maar 5 ha die volledig gebruiksklaar en vergund zijn met een exceptioneel uitzicht op de Maasvallei, maakt deze verkoop toch bijzonder uniek”, benadrukt Troostwijk.

Vergunning voor twintig woningen

In 2014 werd er een vergunning verleend voor het realiseren van twintig woningen, die in 2019 opgeleverd moeten worden. Wie er toch meer woningen wil plaatsen, moet hiervoor een nieuwe aanvraag indienen. De grond werd in het Gewestplan ingekleurd als woongebied voor vaste bewoning, waardoor ook in de toekomst de zekerheid blijft dat dit bouwgrond betreft.

De gemeente heeft reeds een plan ingediend om er twintig luxueuze woningen in hout neer te zetten, maar projectontwikkelaars kunnen er ook andere voorstellen in kwijt. Ook voor particulieren die op zoek zijn naar een interessante belegging op een bijzondere plaats midden in de natuur, is dit een uitgelezen kans.

Projectgrond met subliem zicht op Maasvallei te koop

Snelle en transparante verkoop

Wie kans wil maken op dit gegeerd stukje grond, kan zijn bod nog inbrengen tot 28 juni. De online veiling bij Troostwijk verloopt per opbod: de hoogste bieder wordt eigenaar. Momenteel staat de teller slechts op € 350.000, waardoor het grondaandeel per woning momenteel maar € 17.500 bedraagt. Online veilen van projectgronden raakt steeds meer ingeburgerd omdat het een snelle en transparante manier van verkopen is.

Renovatieproject in Serinchamps

Projectontwikkelaars of particulieren bij wie de voorkeur uitgaat naar een renovatieproject, vinden dertig kilometer verderop een mooie gelegenheid. Nabij het prachtige kasteel met omliggende vijvers in Serinchamps, in de omgeving van Ciney en Dinant, verkoopt Troostwijk Real Estate Sales momenteel een renovatieproject vergund voor zes woongelegenheden voor vaste bewoning. Het bestaat uit een gelijkvloers appartement en ruime 3-slaapkamer woningen. Deze veiling loopt nog tot 25 juni en het startbedrag staat momenteel op € 200.000.

Projectgrond met subliem zicht op Maasvallei te koop

Praktische info:

  • Afsluitingsdatum Blaimont: 28/06/2018 16:00
  • Adres: Rue du village 2 – 5542 Blaimont
Meer info: klik hier

  • Afsluitingsdatum Serinchamps: 25/06/2018 16:00
  • Adres: Route du Tombois – 5590 Serinchamps
Meer info: klik hier

Lees ook:

Verstuur
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Loxone
  • bouwinfo