Nieuwbouw

250 euro korting op nieuwste Vandersanden bakstenen op Batibouw

250 euro korting op nieuwste Vandersanden bakstenen op Batibouw
De nieuwe Wasserstrich bakstenen
Ben je op zoek naar een originele baksteen? Bekijk dan zeker het nieuwste gamma van Vandersanden. Vijf zachte, naturelle kleuren met een Wasserstrich afwerking en zes bakstenen in het nieuwe langformaat 40. Kies je voor één van deze meest recent ontwikkelde bakstenen, dan profiteer je van een exclusieve lanceringskorting van € 250. Deze korting is een Batibouwactie. Bezoek de Vandersanden stand en vraag naar je kortingsbon.

Wasserstrich bakstenen

Vandersanden op BatibouwOntdek de vijf nieuwe Wasserstrich bakstenen: warm van kleur, met een aparte structuur, en uniek in het straatbeeld.

Hagen WS: grijze basis met witte, zachtgrijze tot bruinige nuances
Haldor WS: grijze basis met witte en grijze nuances en donkere sintelvlekken
Berit WS: grijze basis met lichte, gele en blauwe nuances
Runar WS: grijs-beige basis met lichte nuances
Flemming WS: donkerbruin-grijze basis met zachte nuances

Dankzij de Wasserstrich techniek hebben deze bakstenen een licht gestructureerde textuur. De kleurtinten variëren van zacht grijs, bruin tot beige. Het resultaat: vijf aardse tinten met een licht gestreept oppervlak. Perfect op maat voor unieke, fascinerende gevels in harmonie met de natuur.

Langformaat 40

Een langformaat 40 gevelsteen is 24 cm lang, 9 cm breed en 4 cm hoog. Een lange, smalle steen dus waarmee je de horizontale lijnen van een gevel extra benadrukt. Het nieuwe formaat is verkrijgbaar in zes kleuren: Antro, Imperia, Lithium, Safora, Reno en Omega. LF40 benadrukt de horizontale dimensie van een gevel. Een gebouw lijkt niet alleen breder, maar heeft ook een elegante uitstraling.

Vandersanden op Batibouw

Je vindt Vandersanden Group op Batibouw 2017 in Paleis 5, stand 207

Ook interessant