Isolatie

Esoleren: verbeter de energieprestatie van je woning

Esoleren: verbeter de energieprestatie van je woning
Jan N. wilde de energieprestatie van zijn woning verbeteren. Maar ook genieten van de tijdloze uitstraling van baksteen. Twee ambities die hij met esoleren kon invullen.
Hij plaatste E-Board zelf. Met de hulp van zijn vader en schoonvader. Jan: “Het systeem wijst zich voor de grootste delen zelf uit. Rechtlijnig en eenvoudig! Het duurde wel even om het juiste ritme te vinden. Maar eenmaal in een regelmaat, ging de installatie heel vlot.”
Jan plaatste de garagepoort in het gevelvlak, voor een jonger en moderne karakter. Jan: “Door voegloos en in wildverband te werken, komt de ruwe textuur van baksteen meer naar boven. Wat de moderne ‘touch’ versterkt.”

esoleren met Vandersanden
Voor en Na esoleren

Isoleren én renoveren

De tevredenheid straalt van hem af. Jan: “E-Board heeft me geholpen om op een simpele manier twee doelen te combineren: isoleren én tegelijk renoveren. Nog voor ik helemaal klaar was met de gevelafwerking, kon ik het verschil in energieverbruik al voelen!” Een jaar na de installatie liet Jan ons weten dat zijn energiefactuur minder dan de helft was van het jaar daarvoor.

Wil je alles weten over esoleren? Download dan de gratis esolatiegids of laat hem met de post bezorgen.

Bezoek zeker ook de stand van Vandersanden Group op Batibouw 2017 (paleis 5, stand 207) en vraag naar je waardebon. Bij aankoop van E-Board buitengevelisolatie ontvang je een korting tot 250 euro.

Ook interessant