Isolatie

Kruipkelderisolatie: lage energiefactuur en geen vocht meer in huis

Kruipkelderisolatie: lage energiefactuur en geen vocht meer in huis
Men staat er niet bij stil dat je eigenlijk ook jouw kelder en kruipkelder kan laten isoleren, dit heeft enkel voordelen voor je woning en je portemonnee. Een goed geïsoleerde kelder kan je niet alleen een flinke duit besparen op je energiefactuur, je voorkomt er ook vocht en schimmel mee in de kelder. Haast je want tot eind 2016 bestaan er nog interessante premies van de Vlaamse overheid!

De bestaande isolatiepremies worden vanaf 1 januari 2017 afgebouwd, sommige voordelen verdwijnen volledig! Het is jouw laatste kans om nog jouw woning voordelig te laten isoleren. Bovendien kan je dankzij de groepskorting van Groepsofferte.be nog extra besparen!

Kruipkelderisolatie: lage energiefactuur en geen vocht meer in huis

Premies

Momenteel kan je nog profiteren van een aantal premies die de Vlaamse overheid en de netbeheerders toekennen om het investeren in isolatie te stimuleren. Veel van deze premies worden echter afgebouwd vanaf 2017. Voor kruipkelderisolatie bedraagt deze premie 6 euro per vierkante meter. Beschermde afnemers kunnen van hun netbeheerder de premie verhoogd zien worden met 50%. Eigenaars met een woning ouder dan 10 jaar kunnen nog eens rekenen op een verlaagd BTW tarief van 21% naar 6%. Daarnaast kan je in bepaalde gemeenten en provincies ook nog een extra subsidie krijgen voor kruipkelderisolatie. Door het veelvoud aan premies is het nu echt het goede moment om over te schakelen op isolatie. Niet enkel voor kruipkelders, maar ook voor de hele woning.

Voordelen kruipkelderisolatie

Al heel wat Vlamingen ontdekten de voordelen van de isolatie van hun kelder en kruipkelder:
  • voorkom schimmel en vocht in de woning
  • profiteer nog van de voordelige premies
  • je energiefactuur zal dalen
  • snel en efficiënt
  • meer comfort, want je vloer voelt veel warmen aan

Een geïsoleerde kruipkelder voorkomt dat opstijgend vocht tot condens en schimmelvorming kan leiden. Kelderisolatie zorgt er dus voor dat jouw woning droger, warmer en gezonder wordt.

Momenteel kan je nog profiteren van voordelige premies zodat je investering in kruipkelderisolatie sneller terugverdiend is. Vanaf volgend jaar worden deze premies echter afgebouwd.

Investeren in kruipkelderisolatie is niet alleen goed voor je woning maar ook nog eens voor je portemonnee. Dankzij een geïsoleerde kruipkelder ontsnapt er minder warme lucht en hoef je dus minder te stoken. Hierdoor daalt je energiefactuur aanzienlijk.

Omdat er geen grote afbraakwerken nodig zijn kan jouw kelderisolatie snel en efficiënt worden aangebracht. Hierdoor blijft de hinder tot een minimum beperkt en zie je onmiddellijk de energiefactuur dalen. Isoleren met isolatieplaten of met Pur-schuim is snel en voordelig.

Kelderisolatie zorgt ervoor dat de koude die vanuit de grond het huis binnendringt tegen wordt gehouden. Hierdoor voelt de vloer stukken warmer aan als je er met blote voeten overheen loopt wat zorgt voor meer comfort.

Kruipkelderisolatie: lage energiefactuur en geen vocht meer in huis

Groepsofferte

Groepsofferte.be brengt zoveel mogelijk consumenten samen om sterke kortingen te onderhandelen bij leveranciers. Dit hebben ze in het verleden met groot succes gedaan voor zonnepanelen en waterverzachters. Momenteel loopt er een grote isolatiecampagne voor dak (hellend en plat), muur (gevel en spouw), vloer en kelder. Dankzij de grootte van de groep ligt de prijs voor aankoop en installatie van isolatie ongeveer 12,5% onder de huidige marktprijs. Op deze manier hoef je ook geen offertes te vergelijken want dankzij groepsofferte krijg je zo direct de beste prijs/kwaliteit voorgeschoteld.
Gemakkelijk en geen kopzorgen; de leverancier helpt je om de huidige premies te bekomen en jij geniet van een ongelooflijke korting voor de installatie van de isolatie.

Ontdek hier vrijblijvend meer informatie over de groepsaankoop voor isolatie. Laat jouw kelder, kruipkelder of een ander deel van jouw woning onder handen nemen en geniet van alle voordelen. Jouw portemonnee en je woning zullen jou er dankbaar voor zijn! Groepsofferte.be

Kruipkelderisolatie: lage energiefactuur en geen vocht meer in huis

Ook interessant