Isolatie

Dakisolatie aan exceptioneel groepsvoordeel

Dakisolatie aan exceptioneel groepsvoordeel
In Vlaanderen bestaan er nog heel wat woningen die niet goed geïsoleerd zijn. Langs het dak kan er heel wat warmte en energie ontsnappen. Dit voel je meteen in jouw portemonnee. De huidige premies worden vanaf begin 2017 afgebouwd. Het is belangrijk om nog snel voordelig jouw dak te laten isoleren. En dankzij de groepskorting van Groepsofferte.be haal je er nog een extra financieel voordeel uit!

Vlaanderen is energie

Tegen 2020 moet zo goed als elke woning in Vlaanderen geïsoleerd zijn. In Vlaanderen zijn er naar schatting zo’n 360.000 daken die nog niet of onvoldoende geïsoleerd zijn. Maar liefst 30% van het warmteverlies in een woning komt door een niet-geïsoleerd dak.
Dat betekent dat jouw energiefactuur een pak hoger ligt dat de factuur van jouw buren die wel een geïsoleerd dak hebben. Eigenlijk smijt je gewoon geld weg met een slecht geïsoleerd dak.
Door je woning goed te isoleren bespaar je op een efficiënte manier heel wat geld uit. Isolatie is een investering die zich zo terugverdient en je een rendement geeft dat hoger is dan het beste spaarboekje. Nu is het moment om te isoleren omdat er tot eind dit jaar nog steeds tal van isolatiepremies verkrijgbaar zijn.

Dakisolatie aan exceptioneel groepsvoordeel

Geniet nog snel van de huidige premies

Midden 2016 heeft de Vlaamse overheid beslist om de bestaande isolatiepremies tot eind 2016 te verlengen. Dit geeft de mogelijkheid aan iedereen om zeer voordelig zijn woning te laten isoleren. Bij het laten plaatsen van dakisolatie door een gecertificeerde aannemer geniet je momenteel nog van de volgende premies:
  • De netbeheerders geven een premie voor dakisolatie. Wanneer je dakisolatie laat plaatsen, bedraagt die premie minstens 6 euro per vierkante meter en loopt die op tot 8 euro per vierkante meter!
  • Voor bepaalde huurders is er ook de sociale dakisolatiepremie voor huurwoningen.
  • De overheid geeft je een belastingvermindering voor dakisolatie als die geplaatst wordt door een aannemer. Je kan 30% van het bedrag dat je betaald hebt voor de werken inbrengen in je belastingaangifte. De belastingvermindering is wel beperkt tot een bepaald maximumbedrag.
  • In een aantal gemeenten kan je een gemeentelijke of provinciale premie krijgen voor dakisolatie.
  • Als je jouw dak of een deel van je dak vernieuwt en tegelijk dakisolatie plaatst, kan je ook in aanmerking komen voor een verbeteringspremie. Om een verbeteringspremie te kunnen krijgen, moet je woning minstens 25 jaar oud zijn en mag je inkomen niet hoger zijn dan een vastgelegd bedrag.

groepsaankoop dakisolatie

Voordelen van dakisolatie

Door de bestaande premies is het plaatsen van dakisolatie financieel zeer interessant.
Maar er zijn nog tal van andere voordelen:
✓ De energierekening gaat onmiddellijk omlaag
✓ Jouw woning stijgt in waarde
✓ Thermische isolatie ook in de zomer
✓ Veilig: onbrandbare isolatie
✓ Milieuvriendelijk
✓ Geluidsabsorberend

Daarnaast kan je beroep doen op een renteloze lening (onder bepaalde voorwaarden) of een lening à slechts 2% voor uitvoering van de werken.

Dakisolatie aan exceptioneel groepsvoordeel

Groepsofferte

Omdat net zo veel mensen nog hun dak willen isoleren heeft Groepsofferte.be een groepsaankoop rond dakisolatie gelanceerd. Al meer dan 2000 mensen schreven zich in voor deze groepsaankoop voor dakisolatie. Dankzij de grootte van de groep ligt de prijs voor aankoop en installatie van dakisolatie een stuk onder de huidige martkprijs. De winnende leverancier helpt je om nog zeker de huidige premies te bekomen. Geen administratieve rompslomp en je hoeft geen offertes te vergelijken, want je hebt al de beste prijs/kwaliteit dankzij groepsofferte.
Ontdek hieronder alles over deze groepsaankoop en hoe een groepsaankoop werkt:

groepsaankoop dakisolatie


Twijfel niet langer en isoleer jouw dak! Volgend jaar worden de premies afgebouwd. Dankzij de groepskorting va Groepsofferte.be is het NU het moment om ook jouw dak te laten isoleren en zo te genieten van een blijvend rendement. De beste investering die je kan doen!

Ook interessant